Το προφίλ μας στο Google Plus

Προστατευμένο περιεχόμενο :/

Το επεισόδιο που προσπαθείτε να δείτε δεν διατίθεται δωρεάν. Μπορείτε όμως ν' αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση σε όλα τα επεισόδια του deltaCast.

Προκειμένου να παρακολουθείτε ή/και να κατεβάζετε τα επεισόδια του deltaCast, αρκεί να κάνετε τα ακόλουθα απλά βήματα.

  • Αν δεν έχετε ήδη λογαριασμό στο site, δημιουργήστε δωρεάν έναν από εδώ.
  • Σε περίπτωση που έχετε ενεργή συνδρομή [*] στο περιοδικό, στείλτε μας ένα email στο talk2us AT deltahacker DOT gr με τα ακόλουθα στοιχεία: α) όνομα χρήστη στο site, β) διεύθυνση email στο site, γ) διεύθυνση email που χρησιμοποιήσατε κατά την παραγγελία της συνδρομής. Αν δεν θυμόσαστε την προαναφερθείσα διεύθυνση, γνωστοποιήστε μας οποιοδήποτε άλλο στοιχείο ταυτοποιεί την εγγραφή σας, όπως, π.χ., το ονοματεπώνυμο. Από τη μεριά μας θα ενεργοποιήσουμε την πρόσβαση σε όλα τα επεισόδια του deltaCast, έως και τη λήξη της τρέχουσας συνδρομής σας.
  • Αν δεν έχετε συνδρομή στο περιοδικό, τότε πλήρη πρόσβαση στο deltaCast αποκτάτε επιλέγοντας την κατάλληλη συνδρομή. (Εναλλακτικά, έχετε δυνατότητα ν' αποκτήσετε πρόσβαση μόνο στο deltaCast από εδώ.) Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας θα ενεργοποιήσουμε την πρόσβαση στο deltaCast για τον λογαριασμό σας, έως το τέλος της συνδρομής σας. (Αν έχετε πάρει πρόσβαση *μόνο* στο deltaCast, αυτή θα έχει ισχύ για 12 μήνες.) Μέσα σε αυτό το διάστημα θα παρακολουθείτε όλα τα παλιά καθώς κι όλα τα νέα επεισόδια του deltaCast, σε ποιότητα full HD. Θα μπορείτε επίσης να τα κατεβάζετε σε μία ή περισσότερες μορφές, κατάλληλες για κάθε υπολογιστή, tablet ή phablet/smartphone.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση στείλτε μας ένα email στο talk2us AT deltahacker DOT gr.

[*] Ως 'ενεργή' χαρακτηρίζεται κάθε 12μηνη ή 24μηνη συνδρομή που είναι συνεχής και δεν περιλαμβάνει μόνο προηγούμενα τεύχη.

Σύνδεση

Πρόσφατα

  • Tabber

Σχόλια

Άρθρα

Θέματα

Αρχείο