Το προφίλ μας στο Google Plus

Περιεχόμενο για συνδρομητές :/

Το περιεχόμενο που επιχειρείτε να προσπελάσετε είναι διαθέσιμο μόνο σε αναγνώστες με ενεργή συνδρομή στο deltaHacker.

Προκειμένου να έχετε κι εσείς πλήρη πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο που παράγουμε (αναλυτικά άρθρα και video tutorials), αρκεί να κάνετε τα ακόλουθα απλά βήματα.

 • Αν δεν έχετε ήδη λογαριασμό στο site, δημιουργήστε δωρεάν έναν από εδώ.
 • Σε περίπτωση που έχετε ήδη ενεργή 12μηνη/24μηνη συνδρομή [*] ή Jumbo-Pack Plus ή Lifetime subscription, στείλτε μας ένα email στο talk2us AT deltaHacker DOT gr με τα ακόλουθα στοιχεία: α) όνομα χρήστη στο site, β) διεύθυνση email στο site, γ) διεύθυνση email που χρησιμοποιήσατε κατά την παραγγελία της συνδρομής. Αν δεν θυμόσαστε την προαναφερθείσα διεύθυνση, γνωστοποιήστε μας οποιοδήποτε άλλο στοιχείο ταυτοποιεί την εγγραφή σας, όπως, π.χ., το ονοματεπώνυμο. Από τη μεριά μας θα ενεργοποιήσουμε την πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο για το account σας, έως και τη λήξη της τρέχουσας συνδρομής ή για πάντα (αν έχετε Lifetime subscription).
 • Αν δεν έχετε συνδρομή στο περιοδικό, τότε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο που παράγουμε αποκτάτε επιλέγοντας την κατάλληλη συνδρομή. Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας θα ενεργοποιήσουμε την πρόσβαση για το λογαριασμό σας, έως το τέλος της συνδρομής σας. Αν έχετε επιλέξει Lifetime subscription, η πρόσβαση θα παραμείνει ενεργή για πάντα. Μέσα σε αυτό το διάστημα θα έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της κατηγορίας "Premium", ενώ θα παρακολουθείτε και όλα τα παλιά καθώς κι όλα τα νέα video tutorials (deltaCasts), σε ποιότητα full HD. Θα μπορείτε επίσης να τα κατεβάζετε σε μία ή περισσότερες μορφές, κατάλληλες για κάθε υπολογιστή, tablet ή phablet/smartphone.
 • Από τη στιγμή που έχετε κάνει login στο λογαριασμό σας κι έχετε ενεργή 12μηνη/24μηνη ή Jumbo-Pack Plus ή Lifetime subscription, μπορείτε να διαβάζετε οποιοδήποτε άρθρο από την κατηγορία "Premium", καθώς και να βλέπετε/κατεβάζετε όποιο video tutorial θέλετε, μεταβαίνοντας στο αντίστοιχο post.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση στείλτε μας ένα email στο talk2us AT deltahacker DOT gr.

[*] Ως 'ενεργή' χαρακτηρίζεται κάθε 12μηνη ή 24μηνη συνδρομή που είναι συνεχής και δεν περιλαμβάνει μόνο προηγούμενα τεύχη.

Σύνδεση

Πρόσφατα

 • Tabber

Σχόλια

 • dd3coy στο Data που χορεύουν ή αλλιώς εισαγωγή στο fuzzing

  Ευχαριστούμε πολύ! Για Windows επιφυλάσσομαι για άρθρο στο μέλλον που θα αναλύει τον Peach Fuzzer (τουλάχιστον την community edition). Σχετικά...

  Ημερομηνία: 31/03/2015

 • drz4007 στο Ένας server, δύο σύννεφα [μέρος 3/3]

  Thanx για τις σκέψεις anyway! Για την ιστορία, δεν απέφυγα την επανεγκατάσταση. Απλώς δεν εγκατέστησα γραφικό περιβάλλον στην...

  Ημερομηνία: 29/03/2015

 • subZraw στο Ένας server, δύο σύννεφα [μέρος 3/3]

  Καλησπέρα Ευάγγελε, Νομίζω ότι δεν θα μπορούσες να δημοσιεύσεις το ερώτημά σου σε πιο άσχετο σημείο :) Προβλήματα σαν...

  Ημερομηνία: 29/03/2015

 • drz4007 στο Ένας server, δύο σύννεφα [μέρος 3/3]

  Γεια σου φίλε μου Χρήστο. Ο Βάγγος από Καλαμαριά είμαι. Το μήνυμα δεν έχει σχέση με το άρθρο, αλλά...

  Ημερομηνία: 24/03/2015

 • subZraw στο Ένας server, δύο σύννεφα [μέρος 3/3]

  Ναι, θα είναι (υποδηλώνεται κι από το αριθμητικό tag, 042). Αποφασίσαμε να βάζουμε τα άρθρα *και* online, ώστε...

  Ημερομηνία: 21/03/2015

Απαντήσεις

Θέματα

Αρχείο