Το προφίλ μας στο Google Plus
1

12 συναρπαστικοί μήνες και συνεχίζουμε!

Σε λίγο καιρό γιορτάζουμε τα πρώτα γενέθλια του αγαπημένου μας περιοδικού κι αν πούμε ότι είμαστε ενθουσιασμένοι με την έως τώρα πορεία αλλά και τις προοπτικές του, θα πούμε λίγα!

Στο live stream της 16/9 συζητήσαμε για μερικές από τις ιδέες που έχουμε και θέλουμε να υλοποιήσουμε στη νέα σεζόν που τώρα ξεκινά. Επίσης, δεν παραλείψαμε να παρουσιάσουμε και την ύλη του deltaHacker 012 (τεύχος Σεπτεμβρίου 2012).

Εσείς δείξατε την αγάπη σας στο περιοδικό, κατεβάζοντας αυτό το flyer κι αναρτώντας το, χμ, όπου νομίζετε ότι έχει νόημα ν’ αναρτηθεί; Πάντως ακόμη κι αν δεν το κάνατε ήδη ή δεν έχετε σκοπό να το κάνετε, να ξέρετε ότι εμείς σας αγαπάμε πολύ πολύ. We really do.

Δεν θέλετε να καρφιτσώνετε flyers του περιοδικού εδώ κι εκεί αλλά το αγαπάτε ούτως ή άλλως και θέλετε να το στηρίξετε; Πάρτε τότε ένα από τα ωραιότατα banners που σχεδίασε ο κος Αρχισυντάκτης (TM) και βάλτε το στο site σας!

Για παραγγελίες τευχών ή συνδρομών μπορείτε να συμπληρώσετε την πανέμορφη φόρμα. Οι συνδρομές είναι δυνατόν να ξεκινούν από οποιοδήποτε τεύχος, ακόμη κι από κάποιο προηγούμενο. Και Τώρα Ξέρετε (ΤΜ).

One Response to “12 συναρπαστικοί μήνες και συνεχίζουμε!”

  1. electrovesta | 17/09/2012 at 23:05

    Στατιστικά του chat του ustream έχω ανεβάσει στη σελίδα –> http://helit.org/deltahacker.php?s=1

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Σύνδεση

Αρχείο δημοσιεύσεων