Το προφίλ μας στο Google Plus
2

Φωτογραφίες του 2ου MacBook Air που κληρώσαμε & πληροφορίες για τους διαγωνισμούς που έρχονται

Ο Κωνσταντίνος ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ότι είναι ο κάτοχος ενός ολοκαίνουργιου MacBook Air 13inch με 8GB RAM και Broadwell CPU. Εν μέσω πανηγυρισμών, όπως μάθαμε, βρήκε το χρόνο να μας στείλει τα χαιρετίσματά του με μερικές φωτογραφίες.

Στο μεταξύ οι κληρώσεις απίστευτων δώρων σε ολιγομελή γκρουπ αναγνωστών συνεχίζονται. Διαβάστε λίγο παρακάτω ό,τι χρειάζεται να γνωρίζετε, αφού η πιθανότητα να είσαστε εσείς ο επόμενος τυχερός είναι εξαιρετικά μεγάλη!

Υποψιαζόμαστε ότι ο Κωνσταντίνος έχει και τα 19 πρώτα *έντυπα* τεύχη του περιοδικού deltaHacker :D (Από το τεύχος 020 και μετά, το περιοδικό κυκλοφορεί σε αποκλειστικά ψηφιακή μορφή PDF.)

Διαφήμιση για γοβάκια;! Στο site του deltaHacker; Σίριουσλι;

''Χμ, τι είναι πάλι αυτό, τρώγεται; Ας διερευνήσω!''

Αυτή τη στιγμή είμαστε πολύ κοντά στο να κληρώσουμε ένα iPad Air 2 WiFi, ενώ τρέχει και ο διαγωνισμός για ένα Mac mini. Επίσης, έχει ξεκινήσει και διαγωνισμός για ένα MacBook Pro 13inch Retina display με Broadwell CPU. Συγκεκριμένα:

 • Σε 20μελές γκρουπ αναγνωστών με 24μηνη συνδρομή πρόκειται να κληρώσουμε ένα iPad Air 2 WiFi, αξίας 529 ευρώ. Έχουμε 18 αναγνώστες με 24μηνη συνδρομή και θέλουμε άλλους 2 για να προχωρήσουμε στην κλήρωση!
 • Σε 25μελές γκρουπ αναγνωστών με Jumbo-Pack Plus κληρώνουμε ένα Mac mini, αξίας 1129 ευρώ. Αυτή τη στιγμή έχουμε 5 συνδρομητές με Jumbo-Pack Plus και θέλουμε άλλους 20 για να προχωρήσουμε στην κλήρωση.
 • Στις συνδρομές Lifetime κάνουμε αυτομάτως 20% έκπτωση και μεταξύ 25 αναγνωστών με συνδρομή Lifetime κληρώνουμε ένα MacBook Pro 13inch Retina (με Broadwell CPU), αξίας 2199 ευρώ. Προς το παρόν δεν έχουμε συνδρομητές στο πλαίσιο της συγκεκριμένης προσφοράς. Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί προκειμένου να σχηματιστεί 25μελες γκρουπ κι αμέσως θα προχωρήσουμε στην κλήρωση.

Μάθετε για τα είδη των συνδρομών στο περιοδικό deltaHacker και δώστε την παραγγελία σας. Καλή επιτυχία σε όλες και σε όλους!

2 Responses to “Φωτογραφίες του 2ου MacBook Air που κληρώσαμε & πληροφορίες για τους διαγωνισμούς που έρχονται”

 1. DeMaio | 16/05/2015 at 22:02

  deltaΗacker… χμ… thank you!!!

  Προσπαθώντας -πράγματι- να πιστέψω ότι το εκείνο το mac στη φωτο είναι δικό μου
  (!!!), και εν μέσω -πράγματι- πανηγυρισμών, έχω να πω στους παλιούς συνδρομητές αλλά και σε όσους σκέφτονται να γίνουν, ότι *αξίζει* και με το παραπάνω μια συνδρομή στο deltaHacker! Και μόνο το γεγονός ότι οι κληρώσεις γίνονται μεταξύ μικρού αριθμού συνδρομητών, δείχνει ότι το περιοδικό σέβεται τους αναγνώστες του. Αποφάσισα να πάρω Lifetime subscription, όχι τόσο λόγω της κλήρωσης, αφού ήμουν ήδη 2 χρόνια συνδρομητής, αλλά γιατί το dΗ δεν έχει καμμία σχέση με τα υπόλοιπα περιοδικά του χώρου. Άρθρα ποικίλης ύλης και επιπέδου, καλογραμμένα και αναλυτικά, καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ενδιαφέροντος. Η πρόσβαση στα video tutorials (“deltaCasts” για τους παλιούς), και γενικά στο πλήρες περιεχόμενο του site αποτελεί επιπλέον λόγο για συνδρομή.
  Και η κριτική αλλά όχι κοινότυπη ματιά στην κοινωνική επικαιρότητα, δίνει πολύ νόστιμη τροφή για σκέψη!

  Και με την ευκαιρία, θέλω να πω ένα μεγάλω μπράβο στον εκδότη και τους συντάκτες του περιοδικού, για την ωραία δουλειά! Keep on!

  Παιδιά μην παρεξηγηθώ, δεν σκοπεύω να κάνω διαφήμιση.
  Το καλό και αξιόλογο όμως πρέπει να αναδεικνύεται.

  Πάρτε συνδρομή *τώρα*!

  Κωνσταντίνος Κοντ.

 2. excess106 | 17/05/2015 at 22:01

  Καταπληκτικό μηχάνημα!!!
  Κάποια στιγμή θα μπω και εγώ στην κλήρωση…

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Σύνδεση

Αρχείο δημοσιεύσεων