Το προφίλ μας στο Google Plus
0

All Ur iPhones are belong to us!

Αυτή τη φορά δεν θα μας σταματήσει τίποτα! Αρκεί να αποκτήσουμε φυσική πρόσβαση στη συσκευή iOS του θύματος, για μερικά λεπτά. Εάν έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, θα μπορέσουμε να αντιγράψουμε οποιοδήποτε αρχείο ή ακόμη και να φυτέψουμε τον δικό μας, κατασκοπευτικό κώδικα!

deltaHacker Ιουλίου (τεύχος 010) | All your iPhones are belong to us!

Σε προηγούμενα τεύχη εξετάσαμε διάφορες μεθόδους πρόσβασης σε jailbroken iPhones και iPads, χωρίς εξουσιοδότηση. Ο επιτιθέμενος, χρησιμοποιώντας τις αδυναμίες των “σπασμένων” συσκευών αποκτούσε πλήρη πρόσβαση σε ευαίσθητες πληροφορίες όπως SMS, emails, φωτογραφίες, επαφές, τελευταίες κλήσεις και ό,τι άλλο μπορεί να βάλει ο νους μας! Στο παρόν άρθρο θα παρουσιάσουμε τη μέθοδο του hacker ονόματι NerveGas. Η μέθοδός του εφαρμόζεται σ’ όλες τις συσκευές iOS, ανεξάρτητα από την έκδοση ή την κατάσταση του λειτουργικού (jailbroken ή όχι) κι επιτρέπει την ανεμπόδιστη εκτέλεση κώδικα. Έτσι, μπορούμε να διεισδύσουμε στα άδυτα του iPhone, να πάρουμε δεδομένα και να φυτέψουμε από Trojan horses μέχρι κατασκοπευτικά προγράμματα — ανάλογα με τις ορέξεις μας. Στη συνέχεια θα δούμε δύο μεθόδους για την επίτευξη όλων αυτών…

Διαβάστε όλο το άρθρο στο deltaHacker Ιουλίου (τεύχος 010). Όλες τις πληροφορίες για τις συνδρομές στο deltaHacker, το μοναδικό μηνιαίο περιοδικό με θεματολογία ethical hacking και security που δεν κυκλοφορεί στα περίπτερα και απευθύνεται σε όλους, θα τις βρείτε εδώ ακριβώς. Για παραγγελίες μεμονωμένων τευχών ή συνδρομών συμπληρώστε τη σχετική φόρμα.

Εκμεταλλευτείτε την προσφορά Summer 2012, κερδίζοντας 5% από τις 12μηνες και 24μηνες συνδρομές! Ειδικά με την παραγγελία 24μηνης συνδρομής, πέρα από την έκπτωση μπαίνετε και σε κλήρωση για πέντε (5) συνδρομές εφ’ όρου ζωής!

Σημείωση: Οι συνδρομές μπορούν να ξεκινούν από όποιο τεύχος επιθυμείτε, αρκεί να υπάρχει σε stock.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Σύνδεση

Αρχείο δημοσιεύσεων