Το προφίλ μας στο Google Plus
0

Ασκήσεις απομακρυσμένης πρόσβασης, φορ φαν εντ πρόφιτ φυσικά ;)

Στο άρθρο που αρχίζει από τη σελίδα 12 παρουσιάσαμε επιθέσεις σε Windows XP και Windows 7 boxes, με στόχο την απόκτηση των user passwords. Ο attacker είχε φυσική πρόσβαση στους υπολογιστές των θυμάτων, καθώς και μια κάποια άνεση χρόνου. Τι γίνεται όμως στις περιπτώσεις που η φυσική πρόσβαση δεν αποτελεί επιλογή;

deltaHacker Ιουλίου (τεύχος 010) | Ασκήσεις απομακρυσμένης πρόσβασης, φορ φαν εντ πρόφιτ φυσικά ;)

Το ερώτημα δημιουργείται φυσιολογικά και είναι προφανές ότι δεν μπορούμε να το αγνοήσουμε. Και μαζί μ’ αυτό, ακολουθούν κι άλλα: Πώς αποκτάμε απομακρυσμένη πρόσβαση σ’ ένα Windows box; Τι μπορούμε να κάνουμε, αφού τα καταφέρουμε; Στο παρόν άρθρο τα απαντάμε, μέσα από μια επίδειξη σχετικής επίθεσης.

Επιθυμητός στόχος
Θέλουμε με κάποιο τρόπο να εγκαταστήσουμε ένα backdoor στο Windows box του θύματος, ώστε να πάρουμε πλήρη πρόσβαση εκεί. Μεταξύ άλλων, αναζητούμε όσα περισσότερα γίνεται από τα passwords των χρηστών του box. Καθ’ όλη τη διάρκεια της επίθεσης δεν έχουμε φυσική πρόσβαση στον υπολογιστή-στόχο, κι ό,τι γίνεται, γίνεται δικτυακά…

Διαβάστε όλο το άρθρο στο deltaHacker Ιουλίου (τεύχος 010). Όλες τις πληροφορίες για τις συνδρομές στο deltaHacker, το μοναδικό μηνιαίο περιοδικό με θεματολογία ethical hacking και security που δεν κυκλοφορεί στα περίπτερα και απευθύνεται σε όλους, θα τις βρείτε εδώ ακριβώς. Για παραγγελίες μεμονωμένων τευχών ή συνδρομών συμπληρώστε τη σχετική φόρμα.

Εκμεταλλευτείτε την προσφορά Summer 2012, κερδίζοντας 5% από τις 12μηνες και 24μηνες συνδρομές! Ειδικά με την παραγγελία 24μηνης συνδρομής, πέρα από την έκπτωση μπαίνετε και σε κλήρωση για πέντε (5) συνδρομές εφ’ όρου ζωής!

Σημείωση: Οι συνδρομές μπορούν να ξεκινούν από όποιο τεύχος επιθυμείτε, αρκεί να υπάρχει σε stock.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Σύνδεση

Αρχείο δημοσιεύσεων