Το προφίλ μας στο Google Plus
2

Ατέλειωτο πάρτι, με το Metasploit κι άλλους φίλους!

Στο άρθρο που ξεκινά από τη σελίδα 12 παρουσιάζουμε το Metasploit Framework. Μεταξύ άλλων, εξηγούμε λεπτομερώς μερικούς βασικούς όρους κι έννοιες που αφορούν στην πλατφόρμα. Σ’ αυτό το άρθρο περνάμε στην πράξη μέσα από συγκεκριμένα παραδείγματα επιθέσεων. Αν μη τι άλλο, θα πάρουμε από πρώτο χέρι μια καλή ιδέα για τις δυνατότητες του Metasploit, ενώ σίγουρα θα καταλάβουμε γιατί πολλοί penetration testers πίνουν νερό στ’ όνομά του. Ή μπύρα, τέλος πάντων.

deltaHacker 017 (τεύχος Φεβρουαρίου 2013) | Ατέλειωτο πάρτι, με το Metasploit κι άλλους φίλους!

Υποθέτουμε ότι ο νεοφερμένος στην πλατφόρμα του Metasploit έχει διαβάσει το άρθρο που αρχίζει από τη σελίδα 12 του παρόντος τεύχους. Δουλεύουμε μέσα από το περιβάλλον του BackTrack Linux, σε εικονικό ή αληθινό δίκτυο. Το προτιμότερο είναι το εικονικό, όπου πέρα από το VM με το BackTrack υπάρχει τουλάχιστον άλλο ένα, με το Metasploitable. Ακόμα καλύτερα, αν δεν το έχετε κάνει ήδη στήστε τώρα ένα εικονικό δίκτυο γύρω από το VirtualBox, όπως επιδεικνύεται στο 6ο επεισόδιο της 1ης σεζόν του deltaCast. Χωρίς άλλη καθυστέρηση, ας περάσουμε στο θέμα μας.

Διαβάστε όλο το άρθρο στο deltaHacker 017 (τεύχος Φεβρουαρίου 2013). Όλες τις πληροφορίες για τις συνδρομές στο deltaHacker, το μοναδικό μηνιαίο περιοδικό με θεματολογία ethical hacking, δίκτυα, ασφάλεια, προγραμματισμό και ηλεκτρονικά, που δεν κυκλοφορεί στα περίπτερα και απευθύνεται σε όλους, θα τις βρείτε εδώ ακριβώς. Για παραγγελίες μεμονωμένων τευχών ή συνδρομών συμπληρώστε τη σχετική φόρμα.

Σημείωση: Οι συνδρομές μπορούν να ξεκινούν από όποιο τεύχος επιθυμείτε, αρκεί να υπάρχει σε stock.

2 Responses to “Ατέλειωτο πάρτι, με το Metasploit κι άλλους φίλους!”

  1. achronop | 27/02/2013 at 18:13

    Το deltacast? Δεν παίζει …

    • subZraw | 27/02/2013 at 18:16

      Προετοιμάζουμε το τελικό βίντεο — ως αργά το βράδυ θα είναι online ;)

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Σύνδεση

Αρχείο δημοσιεύσεων