Το προφίλ μας στο Google Plus

Beginner’s Packs

Είστε νέος φίλος του περιοδικού; Μήπως δεν έχετε πάρει ακόμα κάποια συνδρομή; Κανένα πρόβλημα!

========== Προσοχή: Η προσφορά ισχύει έως 21/3/2014 ==========

Με τις νέες, προνομιακές τιμές για τα Beginner’s Packs, πλέον έχετε μια άριστη ευκαιρία για να ξεκινήσετε δυνατά με το ένα και μοναδικό περιοδικό ethical hacking και τεχνολογίας!

Το ηλεκτρονικό περιοδικό deltaHacker είναι μηνιαίο, κυκλοφορεί 12 φορές το χρόνο και η θεματολογία του αφορά στο ethical hacking, στα δίκτυα και στην ασφάλεια, στον προγραμματισμό και στα ηλεκτρονικά. Έχετε υπόψη σας ότι δεν απευθύνεται μόνο στους προχωρημένους, αλλά σε φίλους των υπολογιστών και της τεχνολογίας κάθε επιπέδου!

Δείτε τα εξώφυλλα και τα περιεχόμενα όλων των τευχών που έχουν κυκλοφορήσει ως τώρα. Αλλά τo deltaHacker δεν είναι μόνο ένα μηνιαίο περιοδικό: Είναι επιπρόσθετα το deltaCast, το video podcast με τα πλούσια επεισόδια σχετικά με ethical hacking, λειτουργικά συστήματα, δίκτυα κι ασφάλεια (βλ. και σημείωση παρακάτω), καθώς επίσης και το site στο οποίο τώρα βρίσκεστε, με ύλη που πλαισιώνει και συμπληρώνει το περιοδικό (δείτε, π.χ., εδώ κι εδώ). Επιλέξτε λοιπόν τώρα ένα από τα διαθέσιμα Beginner’s Packs και ανακαλύψτε τι σημαίνει περιοδικό τεχνολογίας με αληθινή ύλη, που σέβεται τον αναγνώστη! (Είναι που γράφεται από ανθρώπους οι οποίοι αγαπούν πραγματικά αυτό που κάνουν :D)

Αφού συμπληρώσετε τη φόρμα και υποβάλλετε την παραγγελία σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας επιβεβαιώνοντας ότι την έχουμε και *μετά* μπορείτε να προχωρήσετε στην πληρωμή. Ακολούθως, θα σας γνωστοποιήσουμε μέσω email download link για το πακέτο τευχών που επιλέξατε. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας από το talk2us [στο] deltahacker [τελεία] gr.

Σημείωση: Στην περίπτωση που τα Beginner’s Packs δεν σας καλύπτουν, μπορείτε να επιλέξετε τη συνδρομή που θέλετε από την αντίστοιχη φόρμα παραγγελίας. Για το deltaCast, τέλος, χρειαζόσαστε είτε ενεργή συνδρομή στο περιοδικό είτε να αγοράσετε πρόσβαση μόνο σ’ αυτό.

Επιλογή Beginner Pack (PDFs)
Τεύχη 001-012 (21€)Τεύχη 001-024 (38€) Επιλέξτε το πακέτο τευχών που επιθυμείτε. Τα εξώφυλλα και τα περιεχόμενα όλων των τευχών που έχουν κυκλοφορήσει ως τώρα, μπορείτε να τα δείτε εδώ.
Τρόπος πληρωμής
Τραπεζική κατάθεσηPayPal H κατάθεση πραγματοποιείται σε κάποιον από τους διαθέσιμους τραπεζικούς λογαριασμούς και μπορεί να γίνει είτε πριν είτε μετά την υποβολή της φόρμας παραγγελίας. Σε κάθε περίπτωση, θα χρειαστεί να μας ενημερώσετε για το όνομα της τράπεζας πίστωσης, καθώς και για την ημερομηνία της κατάθεσης. Εναλλακτικά, ιδιαίτερα βολική είναι η πληρωμή μέσω PayPal. Σ' αυτή την περίπτωση απλά θα συμπληρώσετε το email που χρησιμοποιείτε στο PayPal και με τη σειρά μας θα σας στείλουμε αίτημα για πληρωμή από τη διεύθυνση paypal ΑΤ parabing DOT com.
Βασικά στοιχεία
Ονοματεπώνυμο παραλήπτη

Διεύθυνση email
Παρακαλούμε ελέγξτε διεξοδικά ότι έχετε συμπληρώσει σωστά το ονοματεπώνυμο και κυρίως το email σας.
Ταχυδρομική διεύθυνση [*]
Οδός και αριθμός

Ταχυδρομικός Κώδικας (Τ.Κ.)

Δήμος / Περιοχή

Χώρα
[*] Η ταχυδρομική διεύθυνση σίγουρα δεν χρειάζεται για την αποστολή της ψηφιακής έκδοσης του περιοδικού, ωστόσο από 01/01/2014 είναι διά νόμου υποχρεωτική η συμπλήρωση διεύθυνσης για κάθε συναλλαγή. Σε περίπτωση που αλλάξει κάτι, θα τροποποιήσουμε αναλόγως και τη φόρμα παραγγελίας.
Παρατηρήσεις
Προαιρετικά, γράψτε παρατηρήσεις και σχόλια που αφορούν στην παραγγελία σας, όπως, π.χ., "το email που έχω στο PayPal είναι someone@someplacenice.tld", "κατέθεσα την τάδε ημερομηνία στη δείνα τράπεζα και η αιτιολογία είναι αυτή" κ.ο.κ.
Δεν πιστεύουμε να είστε bot;
captcha
Πιθανότατα δεν είστε. Για καλό και για κακό όμως μπείτε στον κόπο να πληκτρολογήσετε τους τέσσερις χαρακτήρες της εικόνας αριστερά, στο πεδίο που βρίσκεται ακριβώς από κάτω. Απολογίες για το καψόνι αλλά για λόγους που έχουμε εξηγήσει στο παρελθόν είναι αναγκαίο, ώστε να βεβαιωθούμε ότι είστε βιολογική μορφή ζωής βασισμένη στον άνθρακα.
Κλικ για παραγγελία... ...και φωνάξτε το, να δουν οι άλλοι τι χάνουν :D
Διέδωσέ το!

Σύνδεση

Αρχείο δημοσιεύσεων