Το προφίλ μας στο Google Plus
0

Χακέψτε κι αναβαθμίστε την ψηφιακή φωτογραφική!

Δεν θα ήταν όμορφα αν είχαμε όλες τις ευκολίες μιας dSLR, σε μια μικρή, φτηνή φωτογραφική compact; Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, θα μπορούσαμε να πηγαίνουμε διακοπές χωρίς να εγκαταλείπουμε τις πλούσιες δυνατότητες που προσφέρουν οι άβολες στη μετακίνηση dSLR. Επίσης, θα μπορούσαμε να αναβαθμίσουμε εκείνη την παλιά compact, που έχουμε παρατήσει προ πολλού…

deltaHacker Αυγούστου (τεύχος 011) | Χακέψτε κι αναβαθμίστε την ψηφιακή φωτογραφική!

Καλοκαιράκι! Όλο και κάποια κοντινή παραλία υπάρχει και, παρά την οικονομική κρίση, είναι σίγουρο ότι θα πεταχτούμε για μερικά μπανάκια, θα χαλαρώσουμε και θα ξεφύγουμε από την καθημερινότητα. Τώρα, θα μου πείτε ότι κάποιοι προτιμούν τα βουνά κι ότι όσο πιο ψηλά ανεβαίνουν, τόσο περισσότερο χαλαρώνουν και ηρεμούν. Υπάρχει κι αυτός ο κόσμος, πράγματι, αλλά αυτό δεν αναιρεί τη γενικότερη αλήθεια, όπως την περιέγραψε κι ο αγαπητός @subZraw: Όλοι θέλουμε να φορτίσουμε τις μπαταρίες μας και θα το κάνουμε, έστω κι αν αυτό προϋποθέτει να πάμε από το Α στο Β! Πάντως, αν και είναι μάλλον αδύνατο να συμφωνήσουμε στον ιδανικό τόπο διακοπών, είναι σίγουρο ότι συμφωνούμε στο τι θέλουμε να πάρουμε μαζί μας: Ανεξάρτητα λοιπόν από το αν μας αρέσουν οι θάλασσες ή τα βουνά, είναι βέβαιο ότι θα πάρουμε μαζί μας μια φωτογραφική μηχανή!

Διαβάστε όλο το άρθρο στο deltaHacker Αυγούστου (τεύχος 011). Όλες τις πληροφορίες για τις συνδρομές στο deltaHacker, το μοναδικό μηνιαίο περιοδικό με θεματολογία ethical hacking και security που δεν κυκλοφορεί στα περίπτερα και απευθύνεται σε όλους, θα τις βρείτε εδώ ακριβώς. Για παραγγελίες μεμονωμένων τευχών ή συνδρομών συμπληρώστε τη σχετική φόρμα.

Εκμεταλλευτείτε την προσφορά Summer 2012, κερδίζοντας 5% από τις 12μηνες και 24μηνες συνδρομές! Ειδικά με την παραγγελία 24μηνης συνδρομής, πέρα από την έκπτωση μπαίνετε και σε κλήρωση για πέντε (5) συνδρομές εφ’ όρου ζωής!

Σημείωση: Οι συνδρομές μπορούν να ξεκινούν από όποιο τεύχος επιθυμείτε, αρκεί να υπάρχει σε stock.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Σύνδεση

Αρχείο δημοσιεύσεων