Το προφίλ μας στο Google Plus
0

Χωρίς κερματοδέκτη, μέρος 2/2

Εντάξει, στο arcade cabinet που ξεκινήσαμε να φτιάχνουμε από το τεύχος 001 δεν βάλαμε κερματοδέκτη. Απουσιάζουν όμως κι άλλα στοιχεία, ενώ δεν θα ‘πρεπε. Υπάρχουν επίσης κι αρκετές ενοχλητικές παρουσίες… Φαίνεται πως έχουμε αρκετά μερεμέτια ακόμα, ώστε το δικό μας arcade cabinet να γίνει το καλύτερο του σύμπαντος! (Αν και είναι ήδη, εφόσον το κατασκευάσαμε με τα χεράκια μας ;)

deltaHacker Νοεμβρίου (τεύχος 002) | Χωρίς κερματοδέκτη, μέρος 2/2

Το λειτουργικό σύστημα που εγκατέστησα στο PC του arcade cabinet ήταν τα Windows 7 Ultimate (αυτά είχα εύκαιρα, μη βαράτε). Περιττό να πω ότι κατά την εγκατάσταση δημιούργησα έναν και μόνο λογαριασμό χρήστη, για τον οποίο μάλιστα δεν όρισα κανένα password. Ήθελα όταν ξεκινά το σύστημα να καταλήγει στην επιφάνεια εργασίας χωρίς να σταματά περιμένοντας κάποιο συνθηματικό. Από εκεί θα αναλάμβανε ο μηχανισμός της αυτόματης εκκίνησης, ο οποίος θα ξεκινούσε το frontend για το MAME. Στη σκέψη μου, τουλάχιστον, λειτουργούσαν όλα θαυμάσια! Αφού προσέθεσα και το frontend στην αυτόματη εκκίνηση, έκανα την πρώτη δοκιμή: Στρογγυλοκάθισα με τη διάθεση του ανθρώπου που πρόκειται να παίξει τα αγαπημένα του παιχνίδια και πάτησα το κουμπί που ενεργοποιεί το PC του cabinet. Μέχρι να εμφανιστεί το frontend είχα ξενερώσει, ενώ ακριβώς τότε έφαγα και μια ωραιότατη κατραπακιά!

Διαβάστε όλο το άρθρο στο deltaHacker Νοεμβρίου (τεύχος 002). Τα περιεχόμενα του τεύχους είναι εδώ. Όλες τις πληροφορίες για τις συνδρομές στο deltaHacker, το μοναδικό μηνιαίο περιοδικό με θεματολογία ethical hacking και infosec, θα τις βρείτε παραδίπλα. Για παραγγελίες μεμονωμένων τευχών ή συνδρομών συμπληρώστε τη σχετική φόρμα.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Σύνδεση

Αρχείο δημοσιεύσεων