Το προφίλ μας στο Google Plus

Πρόσβαση στο deltaCast

Αποκτήστε πλήρη πρόσβαση σε όλα τα επεισόδια του deltaCast, για 12 μήνες!

Το deltaCast είναι το τεχνικό video podcast του περιοδικού deltaHacker. Κάθε επεισόδιο είναι εκτενές κι αναλυτικό, χωρίς εκπτώσεις οποιουδήποτε είδους. Δείτε τη λίστα με τα επεισόδια που έχουν κυκλοφορήσει ως τώρα.

Μόνο για 12,99 ευρώ
αποκτάτε πλήρη πρόσβαση σε όλα τα επεισόδια του deltaCast, για 12 ολόκληρους μήνες. Συγκεκριμένα, θα έχετε τη δυνατότητα παρακολούθησης όλων των προηγούμενων αλλά και όλων των νέων επεισοδίων, σε ποιότητα full HD. Επιπρόσθετα, κάθε επεισόδιο θα μπορείτε να το κατεβάζετε σε μία ή περισσότερες μορφές, κατάλληλες για θέαση στον υπολογιστή, στο tablet ή στο smartphone/phablet. (Εναλλακτικά, πλήρη πρόσβαση στο deltaCast αποκτάτε κι αν πάρετε κατάλληλη συνδρομή στο περιοδικό deltaHacker.) Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, ώστε να προχωρήσουμε αμέσως στην ενεργοποίηση της πρόσβασης! Σημείωση: Η πληρωμή δεν γίνεται τώρα, αυτοματοποιημένα, αλλά αφού λάβετε το μήνυμά μας με τις πληροφορίες ενεργοποίησης.

Βασικά στοιχεία
Ονοματεπώνυμο

Email για επικοινωνία

Όνομα χρήστη στο site

Email που έχετε δώσει στο site
Παρακαλούμε ελέγξτε διεξοδικά ότι έχετε συμπληρώσει σωστά το ονοματεπώνυμο και κυρίως το email για την επικοινωνία. Αν δεν έχετε γραφτεί στο site, κάντε το τώρα από εδώ.
Τρόπος πληρωμής
Κατάθεση (12,99 €)PayPal (12,99 €) H κατάθεση πραγματοποιείται σε κάποιον από τους διαθέσιμους τραπεζικούς λογαριασμούς και μπορεί να γίνει είτε πριν είτε μετά την υποβολή της φόρμας παραγγελίας. Σε κάθε περίπτωση, θα χρειαστεί να μας ενημερώσετε για το όνομα της τράπεζας πίστωσης, καθώς και για την ημερομηνία της κατάθεσης.
Εναλλακτικά, ιδιαίτερα βολική είναι η πληρωμή μέσω PayPal. Σ' αυτή την περίπτωση απλά θα συμπληρώσετε το email που χρησιμοποιείτε στο PayPal και με τη σειρά μας θα σας στείλουμε αίτημα για πληρωμή από τη διεύθυνση paypal ΑΤ parabing DOT com.
Ταχυδρομική διεύθυνση
Οδός και αριθμός

Ταχυδρομικός Κώδικας (Τ.Κ.)

Δήμος / Περιοχή

Χώρα
Η ταχυδρομική διεύθυνση σίγουρα δεν χρειάζεται για την ενεργοποίηση της πρόσβασης στο deltaCast, ωστόσο από 01/01/2014 είναι διά νόμου υποχρεωτική η συμπλήρωση διεύθυνσης για κάθε συναλλαγή. Σε περίπτωση που αλλάξει κάτι, θα τροποποιήσουμε αναλόγως και τη φόρμα παραγγελίας.
Δεν πιστεύουμε να είστε bot;
captcha
Πιθανότατα δεν είστε. Για καλό και για κακό όμως μπείτε στον κόπο να πληκτρολογήσετε τους τέσσερις χαρακτήρες της εικόνας αριστερά, στο πεδίο που βρίσκεται ακριβώς από κάτω. Απολογίες για το καψόνι αλλά για λόγους που έχουμε εξηγήσει στο παρελθόν είναι αναγκαίο, ώστε να βεβαιωθούμε ότι είστε βιολογική μορφή ζωής βασισμένη στον άνθρακα.
Κλικ για παραγγελία... ...και φωνάξτε το, να δουν οι άλλοι τι χάνουν :D
Διέδωσέ το!

Σύνδεση

Αρχείο δημοσιεύσεων