Το προφίλ μας στο Google Plus
5

Το καλύτερο επεισόδιο!

Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της 1ης σεζόν του deltaCast, θα θέλαμε να μας πείτε ποιο από τα επεισόδια σας άρεσε περισσότερο…

Σκοπίμως δεν συμπεριλάβαμε όλα τα επεισόδια της σεζόν στη δημοσκόπηση. Αν πάντως θέλετε να ψηφήσετε υπέρ ενός που δεν περιλαμβάνεται στη λίστα, μπορείτε να το κάνετε από τη θυρίδα “Other”.Θα χαρούμε τέλος αν αφήσετε, εδώ, κάτω από την παρούσα δημοσίευση, κάποιο σχόλιο, παρατήρηση ή κριτική για το deltaCast γενικότερα. Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία!

5 Responses to “Το καλύτερο επεισόδιο!”

 1. Spirost94 | 12/12/2013 at 19:16

  Ποιο μικρά επεισόδια με ποιο γρήγορο script!!!

 2. stath3000 | 13/12/2013 at 14:25

  Σε αντίθεση και με όλο το σεβασμό στην άποψη του παραπάνω αναγνώστη θα ήθελα τα επεισόδια να παραμείνουν στο ίδιο μοτίβο αργά και αναλυτικότατα. Πάρα πολύ καλή δουλειά από όλο το team του περιοδικού.
  Η μόνη παρατήρηση που θα ήθελα εγώ να κάνω αν και δεν ξέρω κατά πόσο είναι δυνατό είναι η εξής: Θα ήθελα να υπάρχει μια στήλη στο site του περιοδικού στην οποία θα εξηγούνται αναλυτικότερα άρθρα τα οποία απαιτούν γνώσεις προγραματισμού.

 3. Aleks | 13/12/2013 at 16:01

  Θα συμφωνήσω με τον stath3000 ,τα επεισόδια κατά την γνώμη μου θα ήθελα να συνεχίσουν ακριβώς στο ίδιο μοτίβο!!!! Πολύ καλή δουλειά πάντως, και να ομολογήσω την ιδιαίτερη συμπάθεια μου με το pfSense ,και την οικογένεια του Metasploit!!!!!

  Όσο για την στήλη του προγραμματισμού που ανέφερε ο προλαλήσας ,είναι μια καλή ιδέα ειδικά σε κάποιους που δεν είναι εξοικειωμένοι ,να το ψάξουν εις βάθος :)
  Σίγουρα πάντως stath3000 υπάρχει στο περιοδικό ανάλυση του εκάστοτε κώδικα αυτό να το αναγνωρίσουμε :)

  Συνεχίστε παιδιά την καλή δουλειά και στην δεύτερη σεζόν !!!!!!

 4. stath3000 | 13/12/2013 at 17:10

  Τα άρθρα του περιοδικού είναι πλήρης αυτό δεν μπορεί να το αρνηθεί κανείς. Η οργάνωση του περιοδικού γενικά είναι πάρα πολύ καλή!!!

 5. h.n.y | 13/12/2013 at 18:05

  Να κάνω μια *ακόμη* πρόταση lolz…Πώς θα σας ακουγόταν μια νέα σειρά videos netcasting επονομαζόμενη deltaInterviews !(?)..εννοώντας φυσικά συνεντεύξεις είτε από άτομα,επαγγελματίες του χώρου της πληροφορικής είτε ακόμα πιο προχωρημένα από εταιρείες που θέλουν να γνωστοποιήσουν τα προϊόντα τους στο ευρύ κοινό και ταυτόχρονα να τσιμπήσετε (με την καλή έννοια πάντα) και την διαφημισούλα σας·συν Αθηνά και χείρα κίνει ;)

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Σύνδεση

Αρχείο δημοσιεύσεων