Το προφίλ μας στο Google Plus
0

To deltaHacker 001 είναι γεγονός!

Εκατοντάδες φάκελοι χωρίς λογότυπο. Ένα πρόγραμμα φορολόγησης από την κόλαση. Απεργίες. Επιταγές που έπρεπε να ετοιμάσουμε εμείς (κι όχι τα ΕΛΤΑ). Παραστατικά, τιμολόγια κι αποδείξεις. Σωστές αντιστοιχίσεις σε φακέλους. Επιπλοκές με τις αποστολές στην Κύπρο. Ένας inkjet που απεδείχθη ποοολύ αργός. Η αϋπνία και το άγχος. Η σωτήρια επέμβαση της Συμβούλου Έκδοσης (TM).

Δεν ξέρουμε τι μουσική ακούτε -αν ακούτε κάποια μουσική- τη στιγμή που διαβάζετε τις γραμμές αυτές, εκείνη όμως που ταιριάζει είναι η επική μουσική. Αγαπητές κι αγαπητοί, παρά τα μύρια εμπόδια της πρώτης φοράς και της τελευταίας στιγμής, το deltaHacker Οκτωβρίου είναι γεγονός! Το ακόλουθο βίντεο αποτελεί μια μικρή, σεμνή τελετή εορτασμού της κυκλοφορίας του τεύχους 001 του πολυαγαπημένου μας περιοδικού!

Κοντά στο τέλος το βίντεο παρουσιάζει κάποια τεχνικά προβλήματα. Μικρό το κακό, αφού ουσιαστικά δεν χάνετε τίποτε σπουδαίο. Όλο το υπόλοιπο βίντεο, όμως, είναι τίγκα στη σπουδαιότητα :D

Αν -λέμε, αν- δεν έχετε ακόμη αγοράσει κάποια συνδρομή για το deltaHacker, μπορείτε να το κάνετε τώρα και να ξεκινήσετε από το τεύχος 001. Υπάρχουν καλοί λόγοι για να μην το χάσετε ;)

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Σύνδεση

Αρχείο δημοσιεύσεων