Το προφίλ μας στο Google Plus
0

deltaHacker 016 | Lost Winter Edition

Περισσότερο ύπουλη οντότητα στον ψηφιακό κόσμο από το malware, δύσκολα μπορούμε να φανταστούμε. Όσο προχωρημένος κι αν είναι ένας χρήστης, υπάρχουν εξελιγμένα malware που έτσι και φωλιάσουν στον υπολογιστή του δύσκολα μπορούν να εντοπιστούν. Στο deltaHacker 016 αλλάζουμε τους ρόλους θύτη-θύματος και ξεκινάμε μια μεθοδικότατη επίθεση στο malware, εφαρμόζοντας τα κόλπα και τις μεθόδους των επαγγελματικών στις εταιρείες antivirus!

Είναι ένα πράγμα να συζητάμε και να δείχνουμε τρόπους προστασίας, εντελώς άλλο να περνάμε στην αντεπίθεση. Αυτό ακριβώς κάνουμε στο τεύχος 016 του deltaHacker, όπου στο πρώτο άρθρο της νέας μας σειράς δείχνουμε, αναλυτικά και βήμα προς βήμα, πώς γίνεται η ανάλυση malware που εμείς οι ίδιοι εντοπίζουμε ή κατεβάζουμε! Μέσα από τα άρθρα της σειράς θα δείτε πώς μπορείτε να παρακολουθείτε τη συμπεριφορά και να μαθαίνετε το σκοπό ενός malware, χωρίς να έχετε πρόσβαση στο source code.

Το πιο σημαντικό: Η σειρά άρθρων πάνω στο malware analysis απευθύνεται σε χρήστες κάθε επιπέδου, όχι μόνο σε προχωρημένους!

deltaHacker 016 (τεύχος Ιανουαρίου 2013): Lost Winter Edition

Ακολουθούν όλα τα θέματα του deltaHacker 016.

Όλες τις πληροφορίες για τις συνδρομές στο deltaHacker, το μοναδικό μηνιαίο περιοδικό με θεματολογία ethical hacking, δίκτυα, security, προγραμματισμό και ηλεκτρονικά, το οποίο δεν κυκλοφορεί στα περίπτερα, αποστέλλεται ταχυδρομικώς και απευθύνεται σε όλους, θα τις βρείτε εδώ. Οι παραγγελίες συνδρομών ή μεμονωμένων τευχών γίνονται από τη σχετική φόρμα.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Σύνδεση

Αρχείο δημοσιεύσεων