Το προφίλ μας στο Google Plus
6

deltaHacker 023 | Die Leckere Käsetaschen Edition

Τα Windows τα ξέρετε πολύ καλά. Το OpenBSD πιθανώς να το γνωρίζετε κι αυτό. Αν όχι, ίσως να ‘χετε πάρει μια ιδέα περί τίνος πρόκειται παρακολουθώντας το deltaCast s01e10. Σε κάθε περίπτωση μιλάμε για δύο εντελώς διαφορετικά λειτουργικά συστήματα, τόσο από πλευράς αρχιτεκτονικής όσο κι από πλευράς χρηστικής φιλοσοφίας. Κι όμως. Μπορούν να συνεργαστούν αρμονικά μεταξύ τους — και μάλιστα κατά τρόπο που μάλλον δεν φαντάζεστε.

Στο deltaHacker 023 δείχνουμε, αναλυτικά και βήμα προς βήμα, πώς το OpenBSD με το PF γίνονται ένα με τα Windows, χαρίζοντάς σας ένα PC που συνδυάζει τα καλύτερα από δύο εντελώς διαφορετικούς κόσμους. Σε άλλα θέματα του τεύχους βλέπουμε πώς δημιουργούμε ένα σύστημα παρακολούθησης της εναέριας κυκλοφορίας, αναβαθμίζουμε ένα ικανότατο smartphone που όμως πέρασε στην αφάνεια λόγω κακών επιλογών μάρκετινγκ, ενώ εξηγούμε γιατί οι επίμονες προσπάθειες των Γερμανών να ενισχύσουν την ασφάλεια της Enigma έπεσαν στο κενό!

Δείτε παρακάτω *όλα* τα θέματα του deltaHacker 023

deltaHacker 023 (τεύχος Αυγούστου 2013): Die Leckere Käsetaschen Edition

 • deltaHacker 023 editorial
  Αόρατοι στο Internet …ή και όχι
 • Σνέιλ Μέιλ
  Ένα από τα βασικά νήματα του Βρετανικού κοινωνικού ιστού κινδυνεύει να σπάσει από τα smartphones — κι ο Θείος Ακάκιος εξηγεί
 • Software-Defined Radio
  Φτιάξτε ένα σύστημα παρακολούθησης της εναέριας κυκλοφορίας με το Raspberry Pi (ή μ’ έναν οποιονδήποτε υπολογιστή που τρέχει Linux)
 • Απομακρυσμένος έλεγχος μέσω cloud storage
  Ελέγξτε τον υπολογιστή σας όπου κι αν βρίσκεστε με τη βοήθεια του Dropbox (και λίγης Python)
 • The Enigma Reborn, μέρος 3
  Οι Γερμανοί κάνουν ό,τι μπορούν για να ισχυροποιήσουν την κρυπτογράφηση της Enigma — και τελικά κάνουν μια τρύπα στο νερό
 • Οι πανίσχυρες κανονικές εκφράσεις, μέρος 3
  Ολοκληρώνουμε τη σειρά μας με μια λειτουργία που διευρύνει περαιτέρω την περιγραφική ικανότητα των κανονικών εκφράσεων, καθώς και μ’ ορισμένες λεπτομέρειες που οφείλουμε να γνωρίζουμε ώστε να σχηματίζουμε σαφείς κι εύστοχες εκφράσεις…
 • Ακονίστε τη λεπίδα της ZTE
  Κακές επιλογές τμημάτων marketing συχνά θέτουν αξιόλογα προϊόντα εκτός αγοράς. Ευτυχώς που υπάρχει το Android και κοινότητες ανήσυχων προγραμματιστών, δηλαδή :)
 • WinBSD: Ένας γάμος που θέλετε να γίνει
  Τα Windows τα γνωρίζετε άριστα. Ίσως να ‘χετε ακούσει και για το OpenBSD. Αυτό που μάλλον δεν ξέρετε, είναι ότι τα δύο αυτά συστήματα μπορείτε να τα υποχρεώσετε ώστε να δουλεύουν ως ένα — και μάλιστα με τρόπο που δεν φαντάζεστε!

Το μηνιαίο περιοδικό deltaHacker είναι πλέον ηλεκτρονικό! Μάθετε για τις νέες, απίστευτες τιμές και κάντε τώρα την παραγγελία σας συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα.

6 Responses to “deltaHacker 023 | Die Leckere Käsetaschen Edition”

 1. h.n.y | 01/09/2013 at 14:29

  sorry guys just trolling…Ωραία δεν θα ‘ταν να ξεκίναγε η “φθινοπωρινή” περίοδο με ένα ωραίο deltastream :)

 2. h.n.y | 22/09/2013 at 14:40

  …όπως λέμε creative hacking έτσι λίγος χώρος για creative “γκρίνια”…ο λόγος περί του τριμήνου που έκλεισε χωρίς το φοβερό και τρομερό -με τον αξεπέραστο φυσικά “παρουσιαστή” subZraw -deltastream !!! Να ευχηθώ άντε και καλό τετράμηνο (?) στο μελλον lolz
  Y.Γ i know,i know πολλές υποχρεώσεις,δουλειά οι συνήθεις δικαιολογίες των δημιουργικών ανθρώπων ;)

 3. iasonaspao | 22/09/2013 at 22:22

  πότε έρχεται το deltacast 11? :D

 4. h.n.y | 12/10/2013 at 16:57

  Απ’ ότι βλέπω αν δεν βγει το deltaCast s01e11 deltastream δεν βλέπουμε lolz
  Να σβήσουμε webcake με 4 κεράκια ! ! ! !

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Σύνδεση

Αρχείο δημοσιεύσεων