Το προφίλ μας στο Google Plus
8

deltaHacker 028 | Unmet Deadline Edition

Το Metasploit Framework είναι η κατεξοχήν πλατφόρμα για pen-testing και post exploitation, ενώ το OpenVAS αποτελεί μια αξιόλογη λύση για τον εντοπισμό και την ανίχνευση αδυναμιών σε συστήματα. Θα ήταν το λιγότερο παράξενο, αν αυτές οι δύο εφαρμογές δεν συνεργάζονταν. Το παρόν τεύχος είναι αφιερωμένο στο OpenVAS, ενώ δεν αποφεύγουμε να δείξουμε και τα αποτελέσματα της συνεργασίας Metasploit-OpenVAS!

Σε άλλα θέματα του deltaHacker 028 μαθαίνουμε για το Namecoin και τη σχέση του με τα ανώνυμα dot-bit domains, κατασκευάζουμε ένα κύκλωμα που μπορεί να προβάλει χρώματα και γραφικά στην οθόνη, παρακολουθούμε τη διαδικασία reversing μιας επισφαλούς εφαρμογής που δεν έπρεπε καν να έχει διανεμηθεί στο προσωπικό των τραπεζών, ενώ κάνουμε την πρώτη μας γνωριμία με την πανίσχυρη και πανταχού παρούσα MySQL!

Δείτε παρακάτω *όλα* τα θέματα του deltaHacker 028

deltaHacker 028 (τεύχος Ιανουαρίου 2014): Unmet Deadline Edition

Το μηνιαίο περιοδικό deltaHacker είναι πλέον ηλεκτρονικό. Μάθετε για τις νέες, απίστευτες τιμές και κάντε τώρα την παραγγελία σας από τη σχετική φόρμα. Προσοχή: Αν κάνετε για *πρώτη φορά* παραγγελία, τότε οπωσδήποτε δείτε τις προσφορές γνωριμίας!

8 Responses to “deltaHacker 028 | Unmet Deadline Edition”

 1. stath3000 | 02/02/2014 at 21:07

  Όπα όπα όπα κάτι που δεν κατάλαβα όταν φτιάξω τον server με το OVAS τότε όποτε πληκτρολογώ την ip του server θα μπορώ να συνδέομαι και να κάνω ένα scan από όπου και να βρίσκομαι???

 2. h.n.y | 06/02/2014 at 17:42

  ” deltaHacker ‏@deltaHacker 28 Ιαν

  Την ερχόμενη Πέμπτη έχει ζωντανό #deltaStream. Δεν μπορείτε να πείτε, το ανακοινώσαμε την κατάλληλη ώρα, που είστε όλοι εδώ.”

  Έχει μεταφερθεί επ αόριστον; :)

 3. h.n.y | 06/02/2014 at 17:58

  :S

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Σύνδεση

Αρχείο δημοσιεύσεων