Το προφίλ μας στο Google Plus
4

deltaHacker 029 | Aurora Invasion Edition

Κάποιες φορές η επικαιρότητα είναι σαν να γράφει η ίδια τις εισαγωγές των θεμάτων του περιοδικού. Έτσι συνέβη κι αυτή τη φορά για το pfSense, το κεντρικό θέμα του τεύχους 029. Εδώ που τα λέμε, βέβαια, αν δείτε πώς το pfSense εκμεταλλεύεται δύο ή περισσότερες συνδέσεις προς το Internet ταυτόχρονα, δεν θα χρειαστεί να σας πούμε κάτι άλλο για να σας πείσουμε ότι *αυτό* θα είναι το λειτουργικό σύστημα του επόμενού σας router!

Σε άλλα θέματα του deltaHacker 029, χαρίζουμε στον κόσμο τον δικό μας NTP server, γνωρίζουμε πώς ακριβώς δουλεύουν οι επιθέσεις SQL injection, δίνουμε νέα ζωή σε ένα κλασικό τρανζιστοράκι με τη βοήθεια του Raspberry Pi, ενώ εμβαθύνουμε και στη MySQL ένα βήμα πριν δώσουμε νέα ζωή στις web εφαρμογές μας!

Δείτε παρακάτω *όλα* τα θέματα του deltaHacker 029

deltaHacker 029 (τεύχος Φεβρουαρίου 2014): Aurora Invasion Edition

Το μηνιαίο περιοδικό deltaHacker είναι πλέον ηλεκτρονικό. Μάθετε για τις νέες, απίστευτες τιμές και κάντε τώρα την παραγγελία σας από τη σχετική φόρμα. Προσοχή: Αν κάνετε για *πρώτη φορά* παραγγελία, τότε οπωσδήποτε δείτε τις προσφορές γνωριμίας!

4 Responses to “deltaHacker 029 | Aurora Invasion Edition”

 1. sgeorge | 04/03/2014 at 16:01

  Καλησπερα

  Αυτο το αρθρο με το ραδιοφωνακι ειναι πολυ καλο. Εποχές “Μικρου Επιστημονα” !!!
  (οποιος εχει την ατιστοπιχη ηλικια και το θυμαται !!!)

 2. antoni4040 | 23/03/2014 at 13:10

  Δεν ξέρω που να το γράψω οπότε το γράφω εδώ… Όταν βγήκε το Delta Hacker αμέσως το παρήγγειλα χωρίς δεύτερη σκέψη. Ύστερα όμως, λόγω της κρίσης σταμάτησα… Και τώρα, αν και ξέρω ότι είναι φτηνό, συνεχίζω να μην το παίρνω γιατί βλέπω ότι δεν με ενδιαφέρει. Θα το ήθελα πιο “Delta Programmer”, να το πω και έτσι. Λιγότερο για επιθέσεις, hacks κλπ και περισσότερο για προγραμματισμό… Βέβαια το περιοδικό δεν μου ανήκει και αν αρέσει σ’αυτούς που το γράφουν και σ’αυτούς που το διαβάζουν, κανένα πρόβλημα, απλώς λέω την γνώμη μου…

  • subZraw | 23/03/2014 at 13:33

   Κάτι μου λέει ότι στο τεύχος 030 θα δεις *τουλάχιστον* ένα θέμα που θα σε κάνει ν’ αλλάξεις την οπτική σου για το περιοδικό ;)

   (Όχι πως δεν βάζουμε συχνά πυκνά θέματα που αφορούν στον προγραμματισμό, δηλαδή. Για την ύλη όλων των τευχών που έχουν κυκλοφορήσει ως τώρα, δες εδώ: http://deltahacker.gr/category/magazine-issues)

 3. h.n.y | 23/03/2014 at 15:03

  Εγώ πάλι καθαρά από πλευράς εμπορικότητας συμφωνώ με αυτή την θεματική πολιτική του περιοδικού καθότι αν είχε πολύ περισσότερο προγραμματισμό θα περιόριζε το customer target group καθώς το να μυηθείς σε κάποιες έννοιες,βασικές γνώσεις και να προσπαθήσεις να στήσεις ένα router,ένα virtual network,να παίξεις λίγο με linux και ου το καθεξής μπορούν να το κάνουν σαφώς περισσότεροι “πελάτες” απ ότι να ασχοληθούν με το προγραμματισμό που είναι πιο ειδικό κομμάτι.
  Ενδεχομένως θα μπορούσε να υπάρξει ένα ένθετο στην αγγλική έκδοση που σαφώς απευθύνεται σε μεγαλύτερο target group και σε σαφώς πιο ανεπτυγμένες στην πληροφορική χώρες/κόσμο.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Σύνδεση

Αρχείο δημοσιεύσεων