Το προφίλ μας στο Google Plus
1

deltaHacker 032 | #DropDropbox Edition

Η φράση ‘ό,τι κλειδώνει ξεκλειδώνει’ είναι γνωστή σε όλους. Η ερμηνεία που επιδέχεται όμως δεν είναι πάντοτε ίδια. Για κάποιους σημαίνει ότι το διαρκές κυνήγι της ασφάλειας είναι μάταιο και δεν έχει ενδιαφέρον. Αντίθετα, εμάς μας οπλίζει με πείσμα για αδιάκοπη μελέτη κι εξάσκηση. Σε αυτό το τεύχος πραγματοποιήσουμε μια εισαγωγή σε ζητήματα που αφορούν στην ασφάλεια των εφαρμογών. Ελπίζουμε το σχετικό άρθρο να φέρει και σε σας την όρεξη για μελέτη — κι αν συμβεί αυτό είμαστε βέβαιοι πως δεν θα το μετανιώσετε!

Σε άλλα θέματα του deltaHacker 032 μαθαίνουμε για το Firefox OS, φτιάχνουμε τις πρώτες μας εφαρμογές γι’ αυτό, τρελαινόμαστε με την ασφάλεια του server μας και το port knocking, ενώ παρουσιάζουμε και μια δημοφιλή τεχνική επίθεσης που προκαλεί πονοκεφάλους σε πολλούς developers!

Δείτε παρακάτω *όλα* τα θέματα του deltaHacker 032

deltaHacker 032 (τεύχος Μαΐου 2014): True Randomness Edition

Το μηνιαίο περιοδικό deltaHacker είναι αποκλειστικά ψηφιακό (μορφή PDF). Μάθετε για τις απίστευτες τιμές των συνδρομών αλλά και για τα εκτενή κι αναλυτικά video tutorials (deltaCast Episodes), και κάντε τώρα την παραγγελία σας από τη σχετική φόρμα. Προσοχή: Για την πλήρη πρόσβαση στο deltaCast απαιτείται ενεργή συνδρομή στο περιοδικό.

One Response to “deltaHacker 032 | #DropDropbox Edition”

  1. antoni4040 | 17/06/2014 at 20:34

    Γεια σας! Είπα, μετά από αρκετούς μήνες, να ξαναπάρω ένα τεύχος και πρέπει να πω ότι ήταν πολύ καλό, ειδικά το άρθρο για το stack overflow μ’άρεσε πολύ. Μάλλον θα σας ξαναπρήξω με την συνήθεια μου να τα αγοράζω ένα-ένα :)
    Πάντως με κάψατε, να πρέπει να διαβάσω 30 μαθήματα θρησκεύτικα(ανήκω στην άτυχη Α’ Λυκείου) και να έχω το Kindle να με κοιτάει σαν τον όφι με το μήλο(ή σ’αυτή την περίπτωση, αυτό το τεύχος).
    Το μόνο που με δυσκόλεψε ήταν η γραμματοσειρά, μπορεί να φταίει και το Kindle, αλλά νομίζω ότι “λίγο” μεγαλύτερη θα ήταν καλύτερα.
    Τέλος πάντων, ευχαριστώ και πάλι!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Σύνδεση

Αρχείο δημοσιεύσεων