Το προφίλ μας στο Google Plus
5

deltaHacker 033 | Crypto-Summer Edition

Στο προηγούμενο τεύχος κάναμε μια πρώτη γνωριμία με τους patchers. Σ’ αυτό το τεύχος εμβαθύνουμε! Ξεκινάμε τη μελέτη μας από τη δομή των εκτελέσιμων αρχείων των Windows κι αφού κατανοήσουμε πώς είναι οργανωμένο το περιεχόμενό τους, αναλύουμε μερικά τεχνάσματα που επιστρατεύουν οι ισχυροί patchers. Ακόμα κι αν δεν σκοπεύετε να φτιάξετε ποτέ κάποιο παρόμοιο εργαλείο, πιστεύουμε ότι όσα διαβάσετε θα σας δώσουν πολλές ενδιαφέρουσες ιδέες και θα σας καταστήσουν πιο πονηρούς — πάντα με την καλή έννοια :D

Σε άλλα θέματα του deltaHacker 033 βλέπουμε πώς εγκαθιστούμε το Android στο PC ή στο laptop διατηρώντας το υπάρχον λειτουργικό, μαθαίνουμε τι ρυθμίσεις πρέπει να γίνουν μετά την εγκατάσταση, ώστε να έχουμε ένα χρήσιμο σύστημα, φτιάχνουμε μια γεννήτρια πραγματικά τυχαίων αριθμών ξεκινώντας από ένα παλιό ραδιοφωνάκι, ενώ κάνουμε και μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εκδρομή στα μέρη της κρυπτογράφησης κώδικα!

Δείτε παρακάτω *όλα* τα θέματα του deltaHacker 033

deltaHacker 033 (τεύχος Ιουνίου 2014): Crypto-Summer Edition

Το μηνιαίο περιοδικό deltaHacker είναι αποκλειστικά ψηφιακό (μορφή PDF). Μάθετε για τις απίστευτες τιμές των συνδρομών αλλά και για τα εκτενή κι αναλυτικά video tutorials (deltaCast Episodes), και κάντε τώρα την παραγγελία σας από τη σχετική φόρμα. Προσοχή: Για την πλήρη πρόσβαση στα video tutorials απαιτείται ενεργή συνδρομή στο περιοδικό.

5 Responses to “deltaHacker 033 | Crypto-Summer Edition”

 1. aiak0s | 09/07/2014 at 00:28

  καλησπέρα,
  τα δυο τελευταία τεύχη είναι όλα τα λεφτά……
  :)

 2. Jef | 10/07/2014 at 18:23

  Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια!
  Τι σου άρεσε περισσότερο;
  Και τι θα περίμενες σαν πιθανή συνέχεια σε επόμενα τεύχη;

 3. george.aravidis | 11/07/2014 at 01:24

  Προτείνω να μείνεις συντονισμένος γιατί το ίδιο θα πείς και για τα επόμενα δύο έως Ν τεύχη :))

 4. psychaos | 17/06/2015 at 20:16

  Πάντως δυσκολεύομαι κάθε φορά να βρω το τεύχος στο site να το διαβάσω ή να το κατεβάσω….

  • subZraw | 17/06/2015 at 22:05

   Καλησπέρα,
   Από το μενού του site, αρκεί να επιλέγεις Περιοδικό –> Όλα τα τεύχη. Έτσι, βλέπεις τα εξώφυλλα και τα περιεχόμενα όλων των έως τώρα τευχών.

   Όπως εξάλλου θα γνωρίζεις, τα PDF των τευχών δεν μπορεί να τα βρίσκει κάποιος εδώ. Αντίθετα, όταν βγαίνει νέο τεύχος στέλνουμε email στους συνδρομητές με download URL προς το αντίστοιχο PDF. Εναλλακτικά, οι συνδρομητές μπορούν να κάνουν login στο site και να κατεβάζουν το πιο πρόσφατο τεύχος από το http://deltahacker.gr/actsubs-delta-downloads

   Τέλος, από το τεύχος 041 και μετά τα άρθρα κάθε τεύχους είναι *και* στο site (αλλά μόνο για τους συνδρομητές). Για παράδειγμα, για τα άρθρα του τεύχους 041 πήγαινε στο http://deltahacker.gr/deltahacker041, για τα άρθρα του 042 πήγαινε στο http://deltahacker.gr/deltahacker042 κ.ο.κ.

   ΥΓ. Από το φθινόπωρο τα πράγματα για τους συνδρομητές θα γίνουν πιο απλά, επομένως αν εξακολουθείς να δυσκολεύεσαι κάνε λίγη ακόμα υπομονή :)

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Σύνδεση

Αρχείο δημοσιεύσεων