Το προφίλ μας στο Google Plus
3

deltaHacker 034 | She-Sells-Sea-Shells Edition

Ξέρουμε ότι υπάρχουν τεχνικά θέματα που σας συναρπάζουν και θέλετε να μαθαίνετε και ν’ ασχολείστε μ’ αυτά, ακόμη και τους μήνες που οι διακοπές έχουν μέγιστη προτεραιότητα στη σκέψη όλων μας! Φανταζόμαστε, επίσης, ότι αν είστε σαν εμάς θεωρείτε πως διακοπές σημαίνει να καταπιάνεσαι *ακριβώς* με ό,τι θέλεις. Παρά λοιπόν το γεγονός ότι το deltaHacker 034 είναι τεύχος καλοκαιρινό, δύο από τα κεντρικά του θέματα είναι οι επιδείξεις επιθέσεων stack overflow αλλά και η βήμα-προς-βήμα δημιουργία shellcodes!

Σε άλλα θέματα του νέου τεύχους φτιάχνουμε τον πρώτο μας keylogger σε Python, βλέπουμε πώς μπορούμε ν’ αξιοποιήσουμε ένα (σχεδόν) κατεστραμμένο Android tablet, μαθαίνουμε πώς είναι δυνατόν να μπλοκάρουμε τους attackers του server μας, εξετάζουμε και κάποιους τρόπους ώστε ο κώδικάς μας σε Python να ‘ναι φορητός! (Θα χρησιμεύσει για super-θέμα του τεύχος 035 ;))

Δείτε παρακάτω *όλα* τα θέματα του deltaHacker 034

deltaHacker 034 (τεύχος Ιουλίου 2014): She-Sells-Sea-Shells Edition

Το μηνιαίο περιοδικό deltaHacker είναι αποκλειστικά ψηφιακό (μορφή PDF). Μάθετε για τις απίστευτες τιμές των συνδρομών αλλά και για τα εκτενή κι αναλυτικά video tutorials (deltaCast Episodes), και κάντε τώρα την παραγγελία σας από τη σχετική φόρμα. Προσοχή: Για την πλήρη πρόσβαση στα video tutorials απαιτείται ενεργή συνδρομή στο περιοδικό.

3 Responses to “deltaHacker 034 | She-Sells-Sea-Shells Edition”

 1. Morticiangr | 31/03/2016 at 19:32

  Στο αρθρο σχετικά με την python και συγκεκριμένα το setup αρχείο που δημιουργεί το bdist_wheel, η εκτέλεση του (pip install…) ΔΕΝ περιλαμβάνει στην εγκατάσταση, τα αρχεία κώδικά (.py αρχεία) που υπάρχουν στον ίδιο φάκελο με το setup (packages=find_packages() ), και στην περίπτωση που βρίσκονται σε κάποιο κατάλογο κάτω απο εκείνο του setup (φακελος «code»)
  παραδειγμα:
  packages = find_packages(‘code’),
  package_dir = (”:’code’)

  βγάζει systax error για το «:»

 2. Morticiangr | 31/03/2016 at 20:07

  μια διορθωση αντι για package_dir = (”:’code’) ειναι package_dir = {”:’code’}
  αλλα και παλι δεν περιλαμβανει τα περιεχομενα του φακελου code, όταν γινεται η εγκατασταση

  • Morticiangr | 31/03/2016 at 21:47

   τα αρχεία .py σε έναν φάκελο code πως μπορούν να γίνουν copy στο φακελο lib της python;

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Σύνδεση

Αρχείο δημοσιεύσεων