Το προφίλ μας στο Google Plus
4

deltaHacker 035 | The New Outpost Edition

Το nmap δικαιολογημένα συγκαταλέγεται στα πλέον αγαπητά εργαλεία των pen-testers, αλλά και των network administrators. Στο deltaHacker 035 γνωρίζουμε το πολύτιμο αυτό εργαλείο ξεκινώντας από τα βασικά, αλλά φωτίζοντας και μερικές από τις όχι και τόσο γνωστές του όψεις!

Σε άλλα θέματα του τεύχους, βλέπουμε πώς είναι δυνατόν να μετατρέψουμε το Android smartphone μας σε ένα πανίσχυρο εργαλείο για pen-testing, γνωρίζουμε και παίζουμε με την πανίσχυρη scripting engine του nmap, προσαρμόζουμε το boot animation του smartphone όπως μας αρέσει, ενώ δείχνουμε και πώς ρυθμίζουμε το OpenVPN στο pfSense!

Δείτε παρακάτω *όλα* τα θέματα του deltaHacker 035

deltaHacker 035 (τεύχος Αυγούστου 2014): The New Outpost Edition

Το μηνιαίο περιοδικό deltaHacker είναι αποκλειστικά ψηφιακό (μορφή PDF). Μάθετε για τις απίστευτες τιμές των συνδρομών αλλά και για τα εκτενή κι αναλυτικά video tutorials (deltaCast Episodes), και κάντε τώρα την παραγγελία σας από τη σχετική φόρμα. Προσοχή: Για την πλήρη πρόσβαση στα video tutorials απαιτείται ενεργή συνδρομή στο περιοδικό.

4 Responses to “deltaHacker 035 | The New Outpost Edition”

 1. don | 11/09/2014 at 16:40

  Ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα του deltahacker για τη δουλειά που έκανε στο τεύχος 35. Πραγματικά έχετε κάνει πολύ καλεί δουλειά… συνεχίστε στο ίδιο ρυθμό . ΜΠΡΑΒΟ!!!

  • don | 23/09/2014 at 23:23

   Θα ήθελα σε ένα από τα επόμενα τεύχη να αφιερώσει η ομάδα του περιοδικού μερικές σελίδες για το πώς λειτουργεί η εφαρμογή Cain And Abel η John the Ripper . Ευχαριστώ εκ των προτέρων .

 2. petrokostas | 17/09/2014 at 12:26

  Καλημέρα,

  Προσπαθώ να υλοποιήσω τα όσα αναφέρονται σχετικά με το άρθρο “Hacking με το Android” (σελ.: 47) και όλα πάνε καλά μέχρι την στιγμή που πρέπει να τρέξω τις εντολές ως “su” και το password “changeme” δεν δουλεύει.

  Επίσης δοκίμασα και ένα σωρό από τα default passwords από διάφορες διανομές Linux, αλλά καμία τύχη και είμαι στα πρόθυρα να πετάξω το S5 που χρησιμοποιώ από το παράθυρο.

  Αν έχει κανείς ιδέα τι κάνω λάθος ή πιο είναι το password, κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

  • Cr0wTom | 20/09/2014 at 20:58

   Καλησπέρα petrokostas,

   Οταν χρησιμοποιούμε το password “changeme” συνδεόμαστε στο Kali με δικαιόματα βασικού χρήστη και όχι SU. Ο λόγος είναι το ότι το VNC δεν συμπαθεί και πολύ τη σύνδεση ως superuser για κάποιο λόγο(που κατα τη γνώμη μας είναι καλός ο λόγος).
   Μια γρήγορη και εύκολη λύση είναι να εκτελείς τις εντολές που επιθυμείς, βάζοντας το “sudo -i ” πρίν απο κάθε εντολή. Με αυτό το τρόπο θα προσομοιώνεις τον Superuser σε κάθε εντολή και δεν θα έχεις πρόβλημα.
   Μπορείς να δείς περισσότερα εδώ: http://www.sudo.ws/sudo/man/sudo.html
   Δοκίμασέ το και πές μου, ελπίζω να βοήθησα. :)

   Καλή Συνέχεια,
   Cr0wTom

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Σύνδεση

Αρχείο δημοσιεύσεων