Το προφίλ μας στο Google Plus
0

deltaHacker 036 | Bárðarbunga Edition

Ακόμη κι αν προστατεύετε το δίκτυό σας με ένα ικανότατο router/firewall, υπάρχουν πολλά ακόμη που μπορείτε να κάνετε για την ενίσχυση της ασφάλειάς του. Με το deltaHacker 036 πηγαίνουμε ένα ταξίδι στον κόσμο των συστημάτων intrusion detection και prevention, ξεκινώντας από την απαραίτητη θεωρία αλλά περνώντας γρήγορα στην πράξη παρέα με το Snort!

Σε άλλα θέματα του τεύχους, μαθαίνουμε πώς φτιάχνουμε μόνοι μας ένα πλήρες WiFi Pineapple, εξετάζουμε τις διαθέσιμες επιλογές για τη δημιουργία installers που συμπληρώνουν τις εφαρμογές Python, διαπιστώνουμε ότι τα ανώνυμα chats, video και voice calls είναι πράγματι εφικτά, ενώ αναλύουμε και τα δεδομένα που συλλέγει το Snort με τη βοήθεια των Barnyard και Snorby.

Δείτε παρακάτω *όλα* τα θέματα του deltaHacker 036

deltaHacker 036 (τεύχος Σεπτεμβρίου 2014): Bárðarbunga Edition

Το μηνιαίο περιοδικό deltaHacker είναι αποκλειστικά ψηφιακό (μορφή PDF). Μάθετε για τις απίστευτες τιμές των συνδρομών αλλά και για τα εκτενή κι αναλυτικά video tutorials (deltaCast Episodes), και κάντε τώρα την παραγγελία σας από τη σχετική φόρμα. Προσοχή: Για την πλήρη πρόσβαση στα video tutorials απαιτείται ενεργή συνδρομή στο περιοδικό.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Σύνδεση

Αρχείο δημοσιεύσεων