Το προφίλ μας στο Google Plus
1

deltaHacker 037 | Sonic Boom Edition

Είναι δυνατή η ανταλλαγή δεδομένων μεταξύ δύο υπολογιστών, χωρίς ενσύρματες ή ασύρματες κάρτες δικτύου; Στο deltaHacker 037, το τεύχος που ανοίγει επισήμως την 4η χρονιά κυκλοφορίας του περιοδικού, για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι δεν πρέπει να απαντάμε βιαστικά σε τέτοια ερωτήματα ;)

Η απάντηση είναι θετική, αγαπητές κι αγαπητοί, αφού όπως μας επιδεικνύει στο κεντρικό αφιέρωμα του τεύχους ο καλός συνάδελφος και φίλος @multiPetros, η ανταλλαγή δεδομένων είναι δυνατόν να επιτευχθεί μέσω …ηχητικών κυμάτων! Σε άλλα θέματα του νέου τεύχους συζητάμε για τη σοβαρή αδυναμία του BadUSB, ενώ βλέπουμε και πώς υλοποιείται μια σχετική επίθεση με στόχο την απενεργοποίηση του antivirus που τρέχει το θύμα. Εξηγούμε επίσης γιατί το ShellShock είναι ακόμα πιο σοβαρό από το Heartbleed bug, δείχνουμε πώς είναι δυνατόν οι χρήστες brooadband 3G modems να χάσουν ευαίσθητα δεδομένα μέσω SMS, παρουσιάζουμε και μια μέθοδο προστασίας της ταυτότητάς κατά τις αποστολές pen-testing στο Internet!

Δείτε παρακάτω *όλα* τα θέματα του deltaHacker 037

deltaHacker 037 (τεύχος Οκτωβρίου 2014): Sonic Boom Edition

Το μηνιαίο περιοδικό deltaHacker είναι αποκλειστικά ψηφιακό (μορφή PDF). Μάθετε για τις απίστευτες τιμές των συνδρομών που προσφέρουμε, δείτε όλα τα τεύχη που έχουν κυκλοφορήσει ως τώρα, καθώς επίσης και τα εκτενή κι αναλυτικά video tutorials (deltaCast Episodes) που παράγουμε. Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία του πακέτου συνδρομής που σας ταιριάζει από τη σχετική φόρμα. Προσοχή: Για την πλήρη πρόσβαση στα video tutorials απαιτείται ενεργή συνδρομή στο περιοδικό.

One Response to “deltaHacker 037 | Sonic Boom Edition”

  1. h.n.y | 04/11/2014 at 00:15

    Ίσως το καλύτερο τεύχος μέχρι τώρα…. :)

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Σύνδεση

Αρχείο δημοσιεύσεων