Το προφίλ μας στο Google Plus
0

deltaHacker 039 | Εκλογές-Schmεκλογές Edition

Φανταστείτε μια πληθώρα δεδομένων που αλλάζουν ακατάπαυστα και με μεγάλο ρυθμό. Πολύ πιθανό το μυαλό σας να πάει στο διάσημο εφέ από το Matrix. Αναρωτιέστε πώς θα χρησίμευε ένας τέτοιος συρφετός δεδομένων; Εκτός από την κατασκευή ενός screen saver, θα μπορούσαμε να τσεκάρουμε τις αντοχές των προγραμμάτων μας και να εντοπίσουμε πιθανές ευπάθειες. Στο κεντρικό άρθρο του τεύχους 039 βλέπουμε πώς πετυχαίνουμε κάτι τέτοιο, καταφεύγοντας στην εντυπωσιακή τεχνική του fuzzing!

Σε άλλα θέματα του τεύχους φτιάχνουμε ένα σύστημα έγκαιρων ειδοποιήσεων για ακραία καιρικά φαινόμενα, δείχνουμε πώς εγκαθίσταται το Kali Nethunter σε Android devices και κάνουμε μερικά demo επιθέσεων, παρουσιάζουμε μια ευέλικτη λύση για την ισχυρή κρυπτογράφηση διαμερισμάτων και δίσκων, ενώ ξεκινάμε να μαθαίνουμε όλα όσα χρειαζόμαστε για την ανάπτυξη εφαρμογών σε C#, για την πλατφόρμα .NET της Microsoft.

Δείτε παρακάτω *όλα* τα θέματα του deltaHacker 039

deltaHacker 039 (τεύχος Δεκεμβρίου 2014): Εκλογές-Schmεκλογές Edition

Το μηνιαίο περιοδικό deltaHacker είναι αποκλειστικά ψηφιακό (μορφή PDF). Μάθετε για τις απίστευτες τιμές των συνδρομών που προσφέρουμε, δείτε όλα τα τεύχη που έχουν κυκλοφορήσει ως τώρα, καθώς επίσης και τα εκτενή κι αναλυτικά video tutorials (deltaCast Episodes) που παράγουμε. Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία του πακέτου συνδρομής που σας ταιριάζει από τη σχετική φόρμα. Προσοχή: Για την πλήρη πρόσβαση στα video tutorials απαιτείται ενεργή συνδρομή στο περιοδικό.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Σύνδεση

Αρχείο δημοσιεύσεων