Το προφίλ μας στο Google Plus
0

deltaHacker 040 | European Partners Edition

Απέχουμε μόλις 6 χρόνια από το έτος 2021, όπου και τοποθετείται το σενάριο της ταινίας Johnny Mnemonic. Δεν έχουν εφευρεθεί ακόμα τα εγκεφαλικά εμφυτεύματα μνήμης, ούτε υπάρχει το επάγγελμα του data courier. Υπάρχουν όμως πολλά δεδομένα που θα θέλαμε να προστατεύσουμε και βρίσκονται όλα τους στη μνήμη. Όχι στη δική μας, αλλά σε αυτή των υπολογιστών μας. Είναι απίστευτο το τι μπορεί να ψαρέψει ένας επιτιθέμενος από τη μνήμη του υπολογιστή μας. Στο κεντρικό άρθρο του τεύχους 040 παίρνουμε μια καλή ιδέα, μέσα από τη συναρπαστική πρακτική του memory forensics!

Σε άλλα θέματα του τεύχους αρχίζουμε ένα συναρπαστικό εγχείρημα για τη δημιουργία του δικού μας Compute Cluster, παρακολουθούμε μια ενδιαφέρουσα τεχνική επίθεσης σε web servers που στηρίζεται στο LFI, γνωρίζουμε το εύκολο στη χρήση κι εξαιρετικά επικίνδυνο Backdoor Factory, ενισχύουμε την ασφάλεια του OpenSSH με two-factor authentication, συνεχίζουμε και τη σειρά μας στον προγραμματισμό σε περιβάλλον .NET!

Δείτε παρακάτω *όλα* τα θέματα του deltaHacker 040

deltaHacker 040 | European Partners Edition

Το μηνιαίο περιοδικό deltaHacker είναι αποκλειστικά ψηφιακό (μορφή PDF). Μάθετε για τις απίστευτες τιμές των συνδρομών που προσφέρουμε, δείτε όλα τα τεύχη που έχουν κυκλοφορήσει ως τώρα, καθώς επίσης και τα εκτενή κι αναλυτικά video tutorials (deltaCast Episodes) που παράγουμε. Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία του πακέτου συνδρομής που σας ταιριάζει από τη σχετική φόρμα. Προσοχή: Για την πλήρη πρόσβαση στα video tutorials απαιτείται ενεργή συνδρομή στο περιοδικό.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Σύνδεση

Αρχείο δημοσιεύσεων