Το προφίλ μας στο Google Plus
7

deltaHacker 043 | Kópavogur Edition

Κάθε φορά που σχεδιάζουμε ένα νέο πρότζεκτ, η αλήθεια είναι ότι δεν χρειαζόμαστε πολλές δικαιολογίες για να βάλουμε μπρος: μας αρκεί να ξέρουμε ότι το πρότζεκτ θα αποδειχθεί ενδιαφέρουσα πρόκληση ή έστω ευχάριστη ενασχόληση. Εντάξει, σίγουρα μαθαίνουμε αρκετά στην πορεία, ενώ καθόλου δεν αποκλείεται να φτάσουμε και σε αποτελέσματα που είναι χρήσιμα στην πράξη. Αλλά ας μη γελιόμαστε: Αυτό που πραγματικά θέλουμε είναι να περνάμε καλά ;)

Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που στο τρέχον τεύχος ξεκινάμε ένα εγχείρημα για τη δημιουργία του δικού μας mailserver, ώστε να γίνουμε ο mail provider του ίδιου μας του εαυτού –άντε και κάποιων φίλων μας–, και σ’ ένα μεγάλο βαθμό να απαγκιστρωθούμε από εταιρείες-μεγαθήρια!

Σε άλλα θέματα του τεύχους, κάνουμε μια καλή εισαγωγή στο πολύ ενδιαφέρον θέμα των game mechanics, μαθαίνουμε χρήσιμα κόλπα για το SSH που μας λύνουν τα χέρια, εξερευνούμε και τις δυνατότητες του .NET για είσοδο/έξοδο σε αρχεία.

Δείτε παρακάτω *όλα* τα θέματα του deltaHacker 043. Αν έχετε ενεργή συνδρομή στο περιοδικό μπορείτε να τα διαβάσετε *και* από εδώ — όχι μόνο από το PDF.

deltaHacker 043 | Kópavogur Edition

Το μηνιαίο περιοδικό deltaHacker είναι αποκλειστικά ψηφιακό. Μάθετε για τις απίστευτες τιμές των συνδρομών που προσφέρουμε, δείτε όλα τα τεύχη που έχουν κυκλοφορήσει ως τώρα, καθώς επίσης και τα εκτενή κι αναλυτικά video tutorials (deltaCast Episodes) που παράγουμε. Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία του πακέτου συνδρομής που σας ταιριάζει από τη σχετική φόρμα. Προσοχή: Για την πλήρη πρόσβαση στα video tutorials απαιτείται ενεργή συνδρομή στο περιοδικό.

7 Responses to “deltaHacker 043 | Kópavogur Edition”

 1. h-api | 28/05/2015 at 17:14

  Κάνω κλικ επάνω στην εικόνα του περιοδικού αλλα δεν κατεβαίνει τι λάθος κάνω ;

  • subZraw | 28/05/2015 at 17:28

   Αν διάβαζες το email που έλαβες θα γνώριζες ότι για την εκδοχή PDF του τεύχους πρόκειται να στείλουμε άλλο email, απόψε. Προς το παρόν, μπορείς να κάνεις κλικ στα *επιμέρους* άρθρα και να τα διαβάσεις από εδώ.

 2. Giorgos Exis | 28/05/2015 at 23:48

  Χρήστο καλησπέρα.

  Πήρα και το δεύτερο email, μπήκα στον λογαριασμό μου, αλλά
  που κάνω κλίκ (δεν βλέπω το link) για να το κατεβάσω;

  Μιά βοήθεια;

  Γιώργος Έξης

 3. gsak | 02/06/2015 at 18:03

  Ήθελα να ρωτήσω το ίδιο με τον h-api αλλά με πρόλαβε (την πάτησε) πρώτος αυτός.
  Ευτυχώς που ο Χρήστος έδωσε το link και δεν έκανα και την ερώτηση του Giorgos Exis.
  Καλό μήνα σε όλους.

 4. eltoro80 | 18/07/2015 at 15:53

  Καλησπέρα,
  Εγώ πάλι μάλλον δεν το είχα κατεβάσει σε pdf αν και θυμόμουν το αντίθετο :S . Που το βρίσκω τώρα;

  • subZraw | 18/07/2015 at 16:00

   Επίσης καλησπέρα :)
   Στείλε μας ένα email στο talk2us [AT] deltaHacker [DOT] gr και θα σου γνωστοποιήσουμε download URL.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Σύνδεση

Αρχείο δημοσιεύσεων