Το προφίλ μας στο Google Plus
2

deltaHacker 044 | Referendum Edition

Οι δημιουργοί κακόβουλων προγραμμάτων και οι εταιρείες ανάπτυξης λογισμικού έχουν ένα κοινό: Θέλουν να γράφουν επιτηδευμένα περίπλοκο κώδικα, ώστε να δυσκολεύουν τη ζωή των αναλυτών. Από το παρόν τεύχος ξεκινάμε σειρά άρθρων για τη μελέτη τεχνικών που αξιοποιούνται *ακριβώς* γι’ αυτό το σκοπό.

Σε άλλα θέματα του τεύχους εγκαθιστούμε και ρυθμίζουμε το κατάλληλο λογισμικό για τον δικό μας mailserver, βλέπουμε πώς δουλεύουν τα ransomware και φτιάχνουμε ένα σε Python, παρουσιάζουμε τις δομές δεδομένων που υποστηρίζει η C# και μαθαίνουμε περισσότερα κόλπα για το SSH.

Δείτε παρακάτω *όλα* τα θέματα του deltaHacker 044. Αν έχετε ενεργή συνδρομή στο περιοδικό μπορείτε να τα διαβάσετε από εδώ ή από το αντίστοιχο PDF.

deltaHacker 044 | Referendum Edition

Το μηνιαίο περιοδικό deltaHacker είναι αποκλειστικά ψηφιακό. Μάθετε για τις απίστευτες τιμές των συνδρομών που προσφέρουμε, δείτε όλα τα τεύχη που έχουν κυκλοφορήσει ως τώρα, καθώς επίσης και τα εκτενή κι αναλυτικά video tutorials (deltaCast Episodes) που παράγουμε. Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία του πακέτου συνδρομής που σας ταιριάζει από τη σχετική φόρμα. Προσοχή: Για την πλήρη πρόσβαση στα video tutorials απαιτείται ενεργή συνδρομή στο περιοδικό.

2 Responses to “deltaHacker 044 | Referendum Edition”

  1. excess106 | 02/07/2015 at 12:19

    587 ISK ? Ξερεις κατι και δεν μας το λες?

    • subZraw | 02/07/2015 at 12:21

      Τι να πω, μάλλον θα έγινε κάποιο MiTM κατά την αποστολή των τελικών διορθώσεων στο γραφίστα :)

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Σύνδεση

Αρχείο δημοσιεύσεων