Το προφίλ μας στο Google Plus
0

deltaHacker 047 | Homebrew Mania Edition

Το πιο όμορφο ‘Hello World’ δεν γράφεται σε κάποια υπερσύγχρονη γλώσσα αλλά στην ταπεινή BASIC, η οποία είναι τόσο παλιά ώστε πολλοί αναγνώστες ενδέχεται να μην την συνάντησαν ποτέ. Θέλουμε επιπρόσθετα να πιστεύουμε ότι το δικό μας ‘γεια σου κόσμε’ είναι πανέμορφο, όχι γιατί είναι περίτεχνα γραμμένο αλλά γιατί τρέχει σ’ έναν υπολογιστή που κατασκευάσαμε μόνοι μας. Κι όταν λέμε ‘κατασκευάσαμε’, φυσικά και *δεν* εννοούμε τη συναρμολόγηση PC.

Στο τεύχος 047 του περιοδικού ξεκινάμε μια νέα σειρά άρθρων για τη δημιουργία του δικού μας υπολογιστή, ο οποίος καμία σχέση δεν θα έχει με τα PC. Σε άλλα θέματα, δείχνουμε πώς στήνουμε τον δικό μας caching name server για το τοπικό δίκτυο, εξετάζουμε στρατηγικές εκμετάλλευσής του, δείχνουμε και πώς κρατάμε τα Windows 10 μακριά από τα Windows 7.

Δείτε και διαβάστε παρακάτω *όλα* τα θέματα του deltaHacker 047. Εναλλακτικά, μπορείτε να κατεβάσετε ολόκληρο το τεύχος σε μορφή PDF.

deltaHacker 047 | Homebrew Mania Edition

Το μηνιαίο περιοδικό deltaHacker είναι αποκλειστικά ψηφιακό. Μάθετε για τις τιμές των συνδρομών που προσφέρουμε, δείτε όλα τα τεύχη που έχουν κυκλοφορήσει ως τώρα, καθώς επίσης και τα εκτενή κι αναλυτικά video tutorials (deltaCast Episodes) που παράγουμε. Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία του πακέτου συνδρομής που σας ταιριάζει από τη σχετική φόρμα. Σημείωση: Για την πλήρη πρόσβαση στα video tutorials απαιτείται ενεργή συνδρομή στο περιοδικό.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Σύνδεση

Αρχείο δημοσιεύσεων