Το προφίλ μας στο Google Plus
0

deltaHacker 048 | Encrypted Dreams Edition

Η παρουσία του δικού μας VPN server στο cloud αποτελεί άριστη λύση για την προστασία της ιδιωτικότητάς μας στο Internet. Όμως η σωστή ρύθμιση ενός τέτοιου server χρειάζεται μεγάλη προετοιμασία, τα επιμέρους βήματα δεν είναι προφανή, ενώ γενικά το όλο πρότζεκτ δεν είναι ό,τι πιο απλό για τους νεοφερμένους. Ευτυχώς, τα πράγματα δεν χρειάζεται να είναι *τόσο* δύσκολα!

Μεταξύ των άλλων θεμάτων του τεύχους 048, μελετάμε το firmware της κάρτας γραφικών του υπολογιστή που ξεκινήσαμε να φτιάχνουμε στο προηγούμενο τεύχος, γνωρίζουμε προχωρημένα χαρακτηριστικά της γλώσσας C#, βλέπουμε και πώς δρομολογούμε τη δικτυακή κίνηση ολόκληρου του τοπικού μας δικτύου, μέσω ενός κρυπτογραφημένου τούνελ προς τον δικό μας OpenVPN Access Server.

Δείτε και διαβάστε παρακάτω *όλα* τα θέματα του deltaHacker 048. Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε το τεύχος και σε μορφή PDF.

deltaHacker 048 | Encrypted Dreams Edition

Μάθετε για τις τιμές των διαθέσιμων συνδρομών, δείτε όλα τα τεύχη που έχουν κυκλοφορήσει ως τώρα, καθώς επίσης και τα εκτενή κι αναλυτικά video tutorials που παράγουμε. Επιλέξτε τη συνδρομή σας συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Σύνδεση

Αρχείο δημοσιεύσεων