Το προφίλ μας στο Google Plus
0

deltaHacker s05i03 #051 | Cease-and-Desist Edition

Ακόμη κι ένας καλορυθμισμένος OpenVPN server, ο οποίος μάλιστα βρίσκεται υπό τον πλήρη έλεγχό μας, δεν είναι αρκετός για να ξεχάσουμε τα τελεσιγραφικά emails του στιλ “σταματήστε το κατέβασμα ή υποστείτε τις συνέπειες”.

Στο κεντρικό αφιέρωμα του deltaHacker 051 παρουσιάζουμε λύσεις για την προστασία της ανωνυμίας αλλά και της ιδιωτικότητάς μας, κατά το downloading μέσω BitTorrent. Μεταξύ άλλων δείχνουμε πώς φτιάχνουμε το δικό μας Seedbox, αλλά και πώς ρυθμίζουμε το firewall του λειτουργικού συστήματος ώστε να επιτρέπει το κατέβασμα *μόνο* μέσω VPN και *ποτέ* μέσω του ISP μας. Στο άλλο κεντρικό θέμα του τεύχους, εξηγούμε πώς ένα δίκτυο με υπολογιστές Windows αποκτά Active Directory server που βασίζεται σε Linux. Αν μη τι άλλο, με τη συγκεκριμένη διευθέτηση το κόστος συγκρότησης ενός τέτοιου δικτύου μειώνεται σημαντικά!

Δείτε και διαβάστε παρακάτω *όλα* τα θέματα του deltaHacker 051. Εναλλακτικά, μπορείτε να κατεβάσετε την εκδοχή PDF του τεύχους.

deltaHacker 051 | Cease-and-Desist Edition

Μάθετε για τις τιμές των διαθέσιμων συνδρομών, δείτε όλα τα τεύχη που έχουν κυκλοφορήσει ως τώρα, καθώς επίσης και τα εκτενή κι αναλυτικά video tutorials που παράγουμε. Επιλέξτε τη συνδρομή σας συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Σύνδεση

Αρχείο δημοσιεύσεων