Το προφίλ μας στο Google Plus
0

deltaHacker s05i04 #052 | the-Cast-is-Back Edition

Indie Games. Ή αλλιώς independent video games. Ή πιο σωστά, video games από independent developers. Κατά πάσα πιθανότητα έχετε ήδη παίξει κάποιο παιχνίδι που κατατάσσεται σε αυτή την κατηγορία. Αλήθεια, πώς θα σας φαινόταν να συμμετάσχετε ενεργά στην ανάπτυξη ενός τέτοιου παιχνιδιού;

Στο τεύχος 052 του deltaHacker ξεκινάμε μια νέα σειρά άρθρων για όσους θέλουν ν’ ασχοληθούν με την ανάπτυξη παιχνιδιών. Οι γνώσεις προγραμματισμού είναι απαραίτητες, μη φανταστείτε όμως ότι θα χρειαστεί να ξεκινήσετε από το μηδέν! Σε άλλα θέματα του τεύχους φτιάχνουμε ένα bot για το Twitter, εξηγούμε πώς χαρίσαμε στον DIY υπολογιστή μας κάρτα ήχου –δεν μιλάμε για την απλή συναρμολόγηση PC εδώ–, ενώ αρχίζουμε να μαθαίνουμε το Linux από την αρχή κι από την καλή, στοχεύοντας πολύ πιο πέρα από ένα απλό σύστημα desktop.

Δείτε και διαβάστε παρακάτω *όλα* τα θέματα του deltaHacker 052. Εναλλακτικά, μπορείτε να κατεβάσετε την εκδοχή PDF του τεύχους.

deltaHacker 052 | the-Cast-is-Back Edition

Μάθετε για τις τιμές των διαθέσιμων συνδρομών, δείτε όλα τα τεύχη που έχουν κυκλοφορήσει ως τώρα, καθώς επίσης και τα εκτενή κι αναλυτικά video tutorials που παράγουμε. Επιλέξτε τη συνδρομή σας συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Σύνδεση

Αρχείο δημοσιεύσεων