Το προφίλ μας στο Google Plus
0

deltaHacker s05i05 #053 | έκρηξη-ανάπτυξης Edition

Αναρωτηθήκατε ποτέ αν το λειτουργικό σύστημα που τρέχει στον υπολογιστή σας ή σε αυτόν κάποιου πελάτη, έχει τρύπες ασφάλειας; Κάτι μας λέει ότι, αν κι αυτή η έννοια είναι γνωστή σε όλους, σχεδόν κανένας δεν ασχολείται σοβαρά. Ίσως επειδή όλοι πιστεύουμε πως, ακόμη και να έχουμε κάποιο θέμα, στην επόμενη ενημέρωση του συστήματος τα πάντα θα έχουν διορθωθεί.

Το παραπάνω σκεπτικό δεν είναι εντελώς άκυρο, ως αναγνώστες του περιοδικού όμως δεν εφησυχάζουμε τόσο εύκολα: συχνά, θέλουμε να γνωρίζουμε τα αίτια των προβλημάτων ασφαλείας διαφόρων εφαρμογών και βιβλιοθηκών. Ακριβώς αυτό κάνουμε στο κεντρικό άρθρο του νέου τεύχους, όπου αναλύουμε μια σοβαρή αδυναμία που είχε η βασική βιβλιοθήκη glibc του Linux.

Δείτε και διαβάστε παρακάτω *όλα* τα θέματα του deltaHacker 053. Εναλλακτικά, μπορείτε να κατεβάσετε την εκδοχή PDF του τεύχους.

deltaHacker 053 | έκρηξη-ανάπτυξης Edition

Μάθετε για τις τιμές των διαθέσιμων συνδρομών, δείτε όλα τα τεύχη που έχουν κυκλοφορήσει ως τώρα, καθώς επίσης και τα εκτενή κι αναλυτικά video tutorials που παράγουμε. Επιλέξτε τη συνδρομή σας συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Σύνδεση

Αρχείο δημοσιεύσεων