Το προφίλ μας στο Google Plus
0

deltaHacker s05i06 #054 | καλοκαιρινές-αυταπάτες Edition

Το να παρουσιάζουμε αδυναμίες σε βιβλιοθήκες, προγράμματα κι ολόκληρες σουίτες λογισμικού, έχει σίγουρα το ενδιαφέρον του. Θα συμφωνήσετε επίσης ότι πολύ περισσότερο ενδιαφέρον έχουν και τα demo επιθέσεων, αφού έτσι εκτιμούμε τη σοβαρότητα των καταστάσεων αλλά παίρνουμε και μια καλή ιδέα για το πώς σκέφτονται οι attackers. Στο κεντρικό αφιέρωμα του τεύχους σας έχουμε αδυναμίες, επιδείξεις, αλλά και κάτι περισσότερο.

Εκτός από περιγραφές αδυναμιών κι επιδείξεις επιθέσεων, τι θα λέγατε αν μπαίναμε και στη θέση ενός μέσου χρήστη, ο οποίος χρησιμοποιεί απλά εργαλεία λογισμικού προκειμένου να κάνει διερευνητική εργασία και ν’ αποκτά μια καλή ιδέα για το πώς εργάζονται οι QA engineers; Στο τεύχος 054 ξεκινάμε με τις σοβαρές αδυναμίες του ImageMagick, κι αμέσως μετά συζητάμε για το τι ακριβώς τις προκαλεί. Προχωράμε σε συγκεκριμένα σενάρια επιθέσεων, ενώ βλέπουμε και πώς είναι δυνατόν να προστατευόμαστε *χωρίς* να περιμένουμε ουρανοκατέβατες λύσεις.

Δείτε και διαβάστε παρακάτω *όλα* τα θέματα του deltaHacker 054. Εναλλακτικά, μπορείτε να κατεβάσετε την εκδοχή PDF του τεύχους.

deltaHacker 054 | καλοκαιρινές-αυταπάτες Edition

Μάθετε για τις τιμές των διαθέσιμων συνδρομών, δείτε όλα τα τεύχη που έχουν κυκλοφορήσει ως τώρα, καθώς επίσης και τα εκτενή κι αναλυτικά video tutorials που παράγουμε. Επιλέξτε τη συνδρομή σας συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Σύνδεση

Αρχείο δημοσιεύσεων