Το προφίλ μας στο Google Plus
0

deltaHacker s05i09 #057 | Norðurfjörður Edition

Για να επιζητείτε την ισχυρή κρυπτογράφηση των δεδομένων στους δίσκους δεν χρειάζεται να συνεργάζεστε με τον Snowden, ούτε να είστε μάχιμος αντιφρονών ενός καταπιεστικού καθεστώτος. Ευτυχώς, οι διαθέσιμες επιλογές για την υλοποίηση αξιόλογων μηχανισμών κρυπτογράφησης δεν είναι λίγες.

Στο κεντρικό θέμα του deltaHacker 057 παρουσιάζουμε τεχνικές ισχυρής κρυπτογράφησης των δεδομένων στους δίσκους του υπολογιστή μας, ώστε κανείς εκτός από εμάς να μην έχει δυνατότητα για πρόσβαση. Μεταξύ των άλλων θεμάτων του τεύχους διαβάστε πώς θα έχετε το δικό σας openSUSE στο cloud, καθώς και πώς είναι δυνατόν να δώσετε έγκυρο πιστοποιητικό στον Apache που τρέχει στο Raspberry Pi σας, στο σπίτι. Μάθετε επίσης τι μπορεί να κάνει για εσάς το GParted, ενώ δείτε και πώς επιτυγχάνεται η μετάβαση από το openSUSE Leap 42.1 στο 42.2 δουλεύοντας από τη γραμμή εντολών.

Διαβάστε παρακάτω *όλα* τα θέματα του deltaHacker 057. Εναλλακτικά, μπορείτε να κατεβάσετε την εκδοχή PDF του τεύχους.

deltaHacker 057 | Norðurfjörður Edition

Μάθετε για τις τιμές των διαθέσιμων συνδρομών, δείτε όλα τα τεύχη που έχουν κυκλοφορήσει ως τώρα, καθώς επίσης και τα εκτενή κι αναλυτικά video tutorials που παράγουμε. Επιλέξτε τη συνδρομή σας συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Σύνδεση

Αρχείο δημοσιεύσεων