Το προφίλ μας στο Google Plus
0

deltaHacker s05i12 #060 | Console Attraction Edition

Δωρεάν ad blockers όπως το uBlock Origin κάνουν εξαιρετική δουλειά, όμως μόνο για τους web browsers που τους χρησιμοποιούν. Σε ένα τυπικό οικιακό δίκτυο έχουμε περισσότερες από μία συσκευές όπου το μπλοκάρισμα διαφημίσεων είναι επιθυμητό, συνεπώς η συνηθισμένη προσέγγιση στο πρόβλημα δείχνει γρήγορα τους περιορισμούς της. Σε ένα από τα κεντρικά θέματα του παρόντος τεύχους, παρουσιάζουμε μια εξαιρετικά αποτελεσματική λύση.

Στο τεύχος 060 του deltaHacker δείχνουμε, αναλυτικά και βήμα προς βήμα, πώς είναι δυνατόν να μπλοκάρουμε τις διαφημίσεις για κάθε υπολογιστή και συσκευή του οικιακού μας δικτύου. Σε άλλα θέματα μαθαίνουμε πώς να αναπτύσσουμε και να διαχειριζόμαστε εικονικές μηχανές από τη γραμμή εντολών, πώς μετατρέπουμε το Raspberry Pi σε OpenVPN server αλλά και πώς στήνουμε τον δικό μας PXE boot server, για το άνετο provisioning φυσικών ή και εικονικών υπολογιστών του οικιακού μας εργαστηρίου.

Διαβάστε παρακάτω όλα τα θέματα του deltaHacker 060. Εναλλακτικά, μπορείτε να κατεβάσετε την εκδοχή PDF του τεύχους.

deltaHacker #060 | Console Attraction Edition

Μάθετε για τις τιμές των διαθέσιμων συνδρομών, δείτε όλα τα τεύχη που έχουν κυκλοφορήσει ως τώρα, καθώς επίσης και τα εκτενή κι αναλυτικά video tutorials που παράγουμε. Επιλέξτε τη συνδρομή σας στο deltaHacker συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Σύνδεση

Αρχείο δημοσιεύσεων