Το προφίλ μας στο Google Plus
0

deltaHacker s06i01 #061 | Striking Simplicity Edition

Σε ένα blog ή στο site ενός πρότζεκτ, αυτό που κυρίως ενδιαφέρει είναι το περιεχόμενο. Στην πλειονότητα των περιπτώσεων είναι στατικό, αφού δεν υπάρχει βάση δεδομένων για την άντληση στοιχείων και τη δυναμική διαμόρφωσή του μέσω κάποιου web application.

Στο τεύχος 061 του deltaHacker δείχνουμε, αναλυτικά και βήμα προς βήμα, πώς χρησιμοποιούμε το Hugo για την εύκολη δημιουργία και συντήρηση μοντέρνων static sites. Μετά προχωράμε παραπέρα κι εξηγούμε πώς αναπτύσσουμε νέο περιεχόμενο στο production, με τη βοήθεια των Git Hooks. Σε άλλα θέματα του τεύχους δίνουμε τεχνικές πρόσβασης σε απομακρυσμένα και καλά κρυμμένα δίκτυα, διαχειριζόμαστε τοπικά libvirt networks από τη γραμμή εντολών, εγκαθιστούμε τον ολοκαίνουργιο (και ταχύτατο) Firefox στο openSUSE Leap, ενώ παρουσιάζουμε και μια πρωτότυπη εφαρμογή για έναν PXE server, η οποία είναι δυνατό ν’ αποδειχθεί σωτήρια σε κρίσιμες καταστάσεις.

Διαβάστε παρακάτω όλα τα θέματα του deltaHacker 061. Εναλλακτικά, μπορείτε να κατεβάσετε την εκδοχή PDF του τεύχους.

deltaHacker #061 | Striking Simplicity Edition

Μάθετε για τις τιμές των διαθέσιμων συνδρομών, δείτε όλα τα τεύχη που έχουν κυκλοφορήσει ως τώρα, καθώς επίσης και τα εκτενή κι αναλυτικά video tutorials που παράγουμε. Επιλέξτε τη συνδρομή σας στο deltaHacker συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Σύνδεση

Αρχείο δημοσιεύσεων