Το προφίλ μας στο Google Plus

Εκπτώσεις & Κληρώσεις!

Κάνουμε μεγάλες εκπτώσεις στις συνδρομές για το ψηφιακό περιοδικό deltaHacker! Δεν σταματάμε εκεί: Σε ολιγομελή γκρουπ συνδρομητών κληρώνουμε iPad Air 2 tablets, Samsung Galaxy Note 4 smartphones και MacBook Air laptops!


–> Εκπτώσεις και δώρα ανά είδος συνδρομής
Τι σημαίνουν τα διαφορετικά είδη συνδρομών;
–> Παραγγελία συνδρομής της προτίμησής σας
Χαρακτηριστικά των δώρων που κληρώνουμε
–> Στατιστικά έως τώρα, ανά είδος συνδρομής
Τι είναι το περιοδικό deltaHacker; Σε ποιους απευθύνεται;

Εκπτώσεις και δώρα ανά είδος συνδρομής
Επιλέξτε το επιθυμητό είδος συνδρομής, επωφεληθείτε από την αντίστοιχη έκπτωση και κερδίστε πολλά δώρα, που κανείς άλλος δεν δίνει!

 • Με 12μηνη συνδρομή: Έκπτωση 5% και ανά 15 νέους συνδρομητές κληρώνουμε από έναν δίσκο OCZ SSD 240GB, αξίας 127 ευρώ. Η κανονική τιμή της 12μηνης είναι 26,99 ευρώ και με την έκπτωση του 5% κατεβαίνει στα 25,64 ευρώ. Ενημέρωση 10/02/2015: Στο πλαίσιο της προσφοράς μας κληρώσαμε ήδη τρεις (3) δίσκους σε τρία 15μελη γκρουπ συνδρομητών. Πλέον, εκπτώσεις και κληρώσεις γις 12μηνες συνδρομές δεν ισχύουν. Αν ενδιαφέρεστε για παραγγελία 12μηνης συνδρομής στο περιοδικό, απλά συμπληρώστε τη σχετική φόρμα παραγγελίας.
 • Με 24μηνη συνδρομή: Έκπτωση 10% και ανά 30 νέους συνδρομητές κληρώνουμε από ένα iPad Air 2 WiFi, αξίας 529 ευρώ. Η κανονική τιμή της 24μηνης είναι 52,99 ευρώ και με την έκπτωση του 10% κατεβαίνει στα 47,69 ευρώ.
 • Με Jumbo-Pack Plus (60 τεύχη): Έκπτωση 20% και ανά 30 νέους συνδρομητές κληρώνουμε από ένα Samsung Galaxy Note 4, αξίας 849 ευρώ. Η κανονική τιμή του Jumbo-Pack Plus είναι 89,99 ευρώ και με την έκπτωση του 20% διαμορφώνεται στα 71,99 ευρώ.
 • Με Lifetime subscription: Έκπτωση 40% και ανά 25 νέους συνδρομητές κληρώνουμε από ένα MacBook Air 13” 8GB RAM, αξίας 1439 ευρώ. Η κανονική τιμή της Lifetime είναι 229,99 ευρώ και με την έκπτωση του 40% κατεβαίνει στα 137,99 ευρώ μόνο.

< επιστροφή <--

Τι σημαίνουν τα διαφορετικά είδη συνδρομών;

 • Με 12μηνη ή με 24μηνη συνδρομή ο αναγνώστης παίρνει 12 ή 24 τεύχη του περιοδικού deltaHacker αντίστοιχα, ξεκινώντας από όποιο τεύχος επιθυμεί.
 • Με το Jumbo-Pack Plus ο αναγνώστης παίρνει 60 τεύχη του περιοδικού deltaHacker, επίσης ξεκινώντας από όποιο τεύχος επιθυμεί.
 • Με συνδρομή Lifetime ο αναγνώστης πληρώνει μία φορά μόνο, παίρνει όλα τα τεύχη έως τώρα (001-039) κι από το επόμενο τεύχος (040) συνεχίζει να λαμβάνει το περιοδικό κάθε μήνα, για πάντα.
 • Με κάθε ενεργή συνδρομή ο αναγνώστης έχει επίσης πρόσβαση στα αναλυτικά κι εκτενή video tutorials που παράγουμε, αρκεί η συνδρομή να μην αφορά μόνο σε προηγούμενα τεύχη.

< επιστροφή <--

Παραγγελία συνδρομής της προτίμησής σας
Συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας επιλέγοντας συνδρομή κι επιθυμητό τρόπο πληρωμής. Η πληρωμή γίνεται μετά την υποβολή της παραγγελίας κι αφού λάβετε την απάντησή μας, μέσω email.

Είδος συνδρομής
24μηνη (47,69€)Jumbo-Pack Plus (71,99€)Lifetime (137,99€) Η κανονική αξία της 24μηνης είναι 52,99€ (έχετε έκπτωση 10%), του Jumbo-Pack Plus είναι 89,99€ (έχετε έκπτωση 20%) και της Lifetime είναι 229,99€ (έχετε έκπτωση 40%).
Βασικά στοιχεία
Ονοματεπώνυμο παραλήπτη

Email για επικοινωνία

Όνομα χρήστη στο site

Email που έχετε δώσει στο site
Παρακαλούμε ελέγξτε διεξοδικά ότι έχετε συμπληρώσει σωστά το ονοματεπώνυμο και κυρίως το email για την επικοινωνία. Αν δεν έχετε γραφτεί στο site, κάντε το τώρα από εδώ.
Τρόπος πληρωμής
PayPalΤραπεζική κατάθεση Η πληρωμή μέσω PayPal είναι ιδιαίτερα βολική: Στο πλαίσιο με τις παρατηρήσεις (βλ. παρακάτω) μας γνωστοποιείτε το email που έχετε στο PayPal κι εμείς σας στέλνουμε αίτημα για πληρωμή από τη διεύθυνση paypal ΑΤ parabing DOT com.

Εναλλακτικά, η κατάθεση γίνεται σε κάποιον από τους διαθέσιμους τραπεζικούς λογαριασμούς και μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε πριν είτε μετά την υποβολή της φόρμας παραγγελίας. Σε κάθε περίπτωση, θα χρειαστεί να μας ενημερώσετε για το όνομα της τράπεζας πίστωσης, καθώς και για την ημερομηνία της κατάθεσης.
Ταχυδρομική διεύθυνση
Οδός και αριθμός

Ταχυδρομικός Κώδικας (Τ.Κ.)

Δήμος / Περιοχή

Χώρα
Η συμπλήρωση ταχυδρομικής διεύθυνσης είναι υποχρεωτική. Όποια ή όποιος κερδίζει κάποιο από τα δώρα της προσφοράς μας, επικοινωνούμε μαζί της ή μαζί του μέσω email για την επαλήθευση των στοιχείων αποστολής.
Παρατηρήσεις
Παρατηρήσεις ή σχόλια που αφορούν στην παραγγελία σας. Παραδείγματα: "Επιθυμώ η 12μηνη / η 24μηνη / το Jumbo-Pack Plus να ξεκινά από το τάδε τεύχος ή αμέσως μετά τη λήξη της συνδρομής που τώρα έχω", "Το email που έχω στο PayPal είναι someone@somewhere.tld", "Κατέθεσα την τάδε ημερομηνία, στη δείνα τράπεζα και μ' αυτή την αιτιολογία" κ.ο.κ.
Δεν πιστεύουμε να είστε bot;
captcha
Πιθανότατα δεν είστε. Για καλό και για κακό, όμως, μπείτε στον κόπο να πληκτρολογήσετε τους τέσσερις χαρακτήρες της εικόνας αριστερά. Απολογίες για την ταλαιπωρία, αλλά για λόγους που έχουμε εξηγήσει στο παρελθόν είναι αναγκαία, ώστε να βεβαιωθούμε ότι είστε βιολογική μορφή ζωής βασισμένη στον άνθρακα.
Κλικ για παραγγελία... ...και φωνάξτε το, να δουν οι άλλοι τι χάνουν :D
Διέδωσέ το!

< επιστροφή <--

Χαρακτηριστικά των δώρων που κληρώνουμε

 • Ο δίσκος είναι τύπου SSD από την OCZ και συγκεκριμένα πρόκειται για το μοντέλο ARC 100 (SATA III), χωρητικότητας 240GB.
 • Το tablet είναι το καινούργιο iPad Air 2, χωρητικότητας 16GB και με δικτύωση WiFi. Οι νικητές έχουν δυνατότητα επιλογής χρώματος (Silver, Space Gray, Gold).
 • Το smartphone είναι το Samsung Galaxy Note 4, πρόκειται για το τυπικό μοντέλο που κυκλοφορεί στη χώρα μας και οι νικητές έχουν δυνατότητα επιλογής χρώματος (White, Black, Gold).
 • Το laptop είναι το MacBook Air 13 ιντσών, με δίσκο SSD 256GB και μνήμη RAM επαυξημένη στα 8GB.

< επιστροφή <--

Στατιστικά έως τώρα, ανά είδος συνδρομής

Είδος συνδρομής Συνδρομητές Έπαθλο Κληρώθηκαν
12μηνη ( -5% ) 45 OCZ SSD 240GB 3 σε 45
24μηνη ( -10% ) 12 iPad Air 2
Jumbo-Pack Plus ( -20% ) 03 Samsung Galaxy Note 4
Lifetime ( -40% ) 42 MacBook Air 13” 8GB RAM 1 σε 25

< επιστροφή <--

Τι είναι το περιοδικό deltaHacker; Σε ποιους απευθύνεται;
Η θεματολογία του περιοδικού deltaHacker αφορά στο ethical hacking, στα δίκτυα και στην ασφάλεια, στον προγραμματισμό και στα ηλεκτρονικά. Το deltaHacker δεν απευθύνεται μόνο σε προχωρημένους, αλλά σε φίλους της τεχνολογίας κάθε επιπέδου. Το περιοδικό είναι ψηφιακό (PDF), κυκλοφορεί 12 φορές το χρόνο και ήδη βρίσκεται στο 4ο έτος της κυκλοφορίας του. Μπορείτε να δείτε τα εξώφυλλα και τα περιεχόμενα όλων των τευχών που έχουν κυκλοφορήσει έως τώρα, ενώ παρέχεται κι ένα πλήθος δωρεάν άρθρων τα οποία όμως δεν αποτελούν αντιπροσωπευτικό δείγμα της ύλης που καλύπτουμε. Αναπόσπαστο μέρος του περιεχομένου που παράγουμε είναι και τα εκτενή κι αναλυτικά video tutorials του περιοδικού.

< επιστροφή <--

Σύνδεση

Αρχείο δημοσιεύσεων