Το προφίλ μας στο Google Plus
0

Εδώ το script, εκεί το script — ποιος τρέχει το script;

Φυσικά εμείς ξέρουμε πολύ καλά που βρίσκονται τα σκριπτάκια μας. Οι στόχοι μας, όμως, δεν έχουν καμία ιδέα. Εδώ που τα λέμε, δεν γνωρίζουν καν ότι εκτελούν ξένα script. Για όσους δεν το κατάλαβαν, αναφερόμαστε στις επιθέσεις XSS. Πώς είπατε; Δεν ξέρετε τι είναι αυτές οι επιθέσεις; Συνεχίστε να διαβάζετε και μην ανησυχείτε καθόλου. Θα σας πούμε τα πάντα!

deltaHacker Μαΐου (τεύχος 008) | Εδώ το script, εκεί το script -- ποιος τρέχει το script;

Οι επιθέσεις XSS (πιο επίσημα Cross-Site Scripting) είναι από τις πλέον δημοφιλείς. Αν παρακολουθείτε τις εξελίξεις στο χώρο της ασφάλειας, θα έχετε διαπιστώσει ότι πρόκειται για τις πιο συχνά εμφανιζόμενες επιθέσεις εναντίον δικτυακών εφαρμογών και websites. Όμως τι ακριβώς είναι αυτό το Cross Site Scripting; Πριν συνεχίσουμε κρίνεται απαραίτητο να διαβάσετε το συμπληρωματικό άρθρο που δημοσιεύεται στο site του περιοδικού. Αφού το διαβάσετε γυρίστε εδώ — μας περιμένει η συναρπαστική δράση!

Διαβάστε όλο το άρθρο στο deltaHacker Μαΐου (τεύχος 008). Όλες τις πληροφορίες για τις συνδρομές στο deltaHacker, το μοναδικό μηνιαίο περιοδικό με θεματολογία ethical hacking και security που δεν κυκλοφορεί στα περίπτερα και απευθύνεται σε όλους, θα τις βρείτε εδώ ακριβώς. Για παραγγελίες μεμονωμένων τευχών ή συνδρομών συμπληρώστε τη σχετική φόρμα.

Σημείωση: Οι συνδρομές μπορούν να ξεκινούν από όποιο τεύχος επιθυμείτε, αρκεί να υπάρχει σε stock.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Σύνδεση

Αρχείο δημοσιεύσεων