Το προφίλ μας στο Google Plus
0

Εν αναμονή του deltaHacker Οκτωβρίου

Αν και αυτή την εβδομάδα οι υποχρεώσεις υπαγόρευαν ότι δεν έπρεπε να κάνουμε την ημι-καθιερωμένη ζωντανή μετάδοση και συζήτηση, τελικά δεν κρατηθήκαμε και πραγματοποιήσαμε άλλο ένα live stream την Πέμπτη, 22/9, τη γνωστή πλέον ώρα. Νωρίτερα την ίδια μέρα είχαμε παρουσιάσει το εξώφυλλο καθώς και τα λεγόμενα “σαλόνια ανοιγμάτων” όλων των άρθρων του τεύχους Οκτωβρίου!

Στο σοβαρό (*κάνει air-quotes*) κομμάτι της μετάδοσης αναφερθήκαμε σε μια περιπέτεια που είχαμε με τα ΕΛΤΑ, η οποία λίγο έλειψε να οδηγήσει σε καθυστέρηση της ταχυδρόμησης του πρώτου τεύχους. Ευτυχώς βρήκαμε γρήγορα λύση, κλείνοντας τ’ αυτιά μας στις δικαιολογίες κι απαιτώντας, απλά, να μας βρουν λύση, like, άμεσα. Προς τιμήν τους, κινήθηκαν γρήγορα και η λύση πράγματι βρέθηκε.

Φυσικά, τα προβλήματα με το flash plugin που χρησιμοποιεί το Ustream εκδηλώθηκαν για άλλη μία φορά και ο ήχος απλά χάθηκε. Ακριβώς γι’ αυτό αναγκαστήκαμε να διακόψουμε τη μετάδοση κι αφού επανεκκινήσαμε τον browser και καθαρίσαμε κάθε ίχνος από cookie, μπορέσαμε να συνεχίζουμε. Παρακάτω, λοιπόν, είναι το δεύτερο μέρος της ζωντανής συζήτησης / μετάδοσης, κατά το οποίο η συζήτηση ήταν ακόμα πιο χαλαρή – και φυσικά περισσότερο περί ανέμων και υδάτων.

Περιττό να πούμε ότι διασκεδάσαμε πολύ και σ’ αυτό το live stream και σας ευχαριστούμε που παραβρεθήκατε και μας κρατήσατε παρέα. Επαναλαμβάνουμε για άλλη μια φορά ότι στο εξής τα live stream θα γίνονται δύο φορές το μήνα, μία βδομάδα πριν και μία βδομάδα μετά την ταχυδρόμηση του τρέχοντος τεύχους. Όπως πάντα, θα ενημερώνουμε εγκαίρως μέσω Twitter και Facebook.

Το εξώφυλλο, τα περιεχόμενα με links προς τις εισαγωγές των άρθρων αλλά και το πλήρες αναδημοσιευμένο editorial του deltaHacker Οκτωβρίου είναι εδώ, λίγο παραδίπλα.

Επίσης, όλες οι πληροφορίες για τις συνδρομές στο deltaHacker είναι -> εδώ <- και καλά θα κάνετε να εξασφαλίσετε ότι *και* εσείς θ’ αρχίσετε να διαβάζετε το περιοδικό από το τεύχος 1 (Οκτωβρίου).

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Σύνδεση

Αρχείο δημοσιεύσεων