Το προφίλ μας στο Google Plus
0

Ένα πράσινο ρομπότ για το PC σας [μέρος 2]

Ακολουθώντας τις οδηγίες του πρώτου μέρους του μικρού αφιερώματός μας, έχουμε βρεθεί με το Android x86 εγκατεστημένο στον υπολογιστή μας. Προς το παρόν όμως δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι μ’ αυτό, αφού τίποτα δεν μαρτυρά την ύπαρξή του. Στο δεύτερο αυτό μέρος θα εγκαταστήσουμε τον boot loader για το Android μας και θα ρυθμίσουμε κατάλληλα το μενού εκκίνησης. Επιπλέον, μετά την είσοδό μας στο φρεσκοεγκατεστημένο λειτουργικό σύστημα, θα πραγματοποιήσουμε μια σειρά ρυθμίσεων που θα μας βοηθήσουν να το αξιοποιήσουμε στο έπακρο.

Ένα πράσινο ρομπότ για το PC σας [μέρος 2]

Μετά από μια επιτυχή εγκατάσταση του Android x86 στο PC μας και έχοντας επιλέξει να μη γίνει εγκατάσταση του boot manager από το ίδιο το Android x86, επανεκκινώντας τον υπολογιστή μας θα εισέλθουμε κανονικά στο κύριο λειτουργικό σύστημα, σαν το νέο λειτουργικό να μην εγκαταστάθηκε ποτέ. Αυτό είναι πολύ λογικό, αφού ακόμα δεν έχουμε ενημερώσει τον boot manager που ήδη έχουμε για τις αλλαγές που πραγματοποιήσαμε. Όπως και πριν, θα εξετάσουμε τόσο την περίπτωση του συστήματος με εγκατεστημένη κάποια διανομή Linux, όσο και αυτή των Windows. Στη δεύτερη περίπτωση, από την οποία και θα ξεκινήσουμε, θα δώσουμε λίγο περισσότερη έμφαση, θεωρώντας ότι οι χρήστες του Linux είναι περισσότερο εξοικειωμένοι με το σύστημά τους, αλλά και λόγω της ποικιλομορφίας των λύσεων που μπορούν να εφαρμοστούν σ’ αυτή την περίπτωση.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο deltaHacker 033 (τεύχος Ιουνίου 2014).

Το μηνιαίο περιοδικό deltaHacker είναι αποκλειστικά ψηφιακό (μορφή PDF). Μάθετε για τις απίστευτες τιμές των συνδρομών αλλά και για τα εκτενή κι αναλυτικά video tutorials (deltaCast Episodes), και κάντε τώρα την παραγγελία σας από τη σχετική φόρμα. Προσοχή: Για την πλήρη πρόσβαση στο deltaCast απαιτείται ενεργή συνδρομή στο περιοδικό.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Σύνδεση

Αρχείο δημοσιεύσεων