Το προφίλ μας στο Google Plus
0

Όσα δεν φτάνει η αλεπού… τα φτάνει με λίγο πείραγμα!

Στις 17 του Ιούνη, μετά από 8 εκδόσεις alpha, 5 beta και 3 release candidates κυκλοφόρησε η πολυαναμενόμενη νέα έκδοση του πιο δημοφιλούς open source browser. Ο Firefox 3 είναι εδώ και είναι φορτωμένος με ένα σωρό εντυπωσιακά νέα χαρακτηριστικά. Αλλά πότε αρκεστήκαμε εμείς μόνο στα επίσημα νέα χαρακτηριστικά; ;-)

Όπως ήταν αναμενόμενο το διαδίκτυο πλημμύρισε με διάφορα tweaks για την νέα έκδοση του Firefox πριν καλά-καλά την επίσημη κυκλοφορία του. Με κριτήριο την βελτίωση της εργονομίας και της χρηστικότητας μαζέψαμε τα καλύτερα από αυτά για να τα παρουσιάσουμε εδώ. Πριν προχωρήσετε παρακάτω λοιπόν, ανοίξτε τον Firefox σας.

Προετοιμασία

Τα περισσότερα tweaks που θα δείτε βασίζονται στην σελίδα προχωρημένων ρυθμίσεων about:config που διατηρήθηκε και σε αυτήν την έκδοση του Firefox. Όσοι δεν έχετε ξανακούσει για την σελίδα αυτή δεν έχετε παρά να την ζητήσετε στην μπάρα διευθύνσεων του browser με το όνομά της. Αρχικά θα εμφανιστεί μια προειδοποίηση σχετικά με τον κίνδυνο που διατρέχετε να επηρεάσετε αρνητικά την σταθερότητα, την ασφάλεια και τις επιδόσεις του Firefox αν πειράξετε ρυθμίσεις των οποίων δεν γνωρίζετε τις επιπτώσεις. Επειδή, όπως αναφέρθηκε ήδη, θα ανατρέχετε συχνά σε αυτή τη σελίδα, απενεργοποιήστε την προειδοποίηση στο ανάλογο checkbox και πατήστε το κουμπί με την ένδειξη «I’ll be careful, I promise!». Θα εμφανιστεί μια μεγάλη λίστα που θυμίζει το μητρώο των Windows με ρυθμίσεις που -όπως και στο μητρώο- ονομάζονται κλειδιά. Μπορείτε να αλλάξετε την τιμή οποιουδήποτε κλειδιού κάνοντας κλικ πάνω σε αυτό ενώ τα κλειδιά των οποίων οι τιμές έχουν αλλάξει από τις προκαθορισμένες θα εμφανίζονται με έντονα γράμματα.
Η διαδικασία πρώτης εισόδου στην σελίδα ρυθμίσεων about:config. Θυμηθείτε να απενεργοποιήσετε την προειδοποίηση στο ανάλογο checkbox (αριστερή εικόνα).Αν θέλετε δημιουργήστε ένα bookmark της συγκεκριμένης σελίδας στην Bookmark Toolbar και με δεξί κλικ και επιλογή των Properties στο bookmark τσεκάρετε το «Load this bookmark in the sidebar». Με τον τρόπο αυτό θα έχετε πολύ εύκολη πρόσβαση στην σελίδα about:config χωρίς μάλιστα να χρησιμοποιείτε τον χώρο προβολής σελίδων του Firefox.

1. Πλουσιότερα χρώματα στις εικόνες

Λεπτομέρεια από φωτογραφία του flickr. Αριστερά με την προκαθορισμένη ρύθμιση του Firefox και δεξιά με ενεργή την ρύθμιση πλουσιότερων χρωμάτων.Στον νέο Firefox υπάρχει μια κρυφή ρύθμιση για να παρουσιάζονται οι εικόνες στις διάφορες σελίδες πιο ζωντανές, με πλουσιότερα χρώματα. Οι developers αποφάσισαν να μην θέσουν ως προκαθορισμένη αυτή την ρύθμιση γιατί συνοδεύεται με μια απώλεια επιδόσεων που κυμαίνεται από 10% έως 15%. Αν θεωρείτε ότι ο υπολογιστής σας έχει την «ιπποδύναμη» να αντέξει μια τέτοια απώλεια ή αν δίνετε ούτως ή άλλως μεγάλη σημασία στην ποιότητα των χρωμάτων δεν έχετε παρά να αλλάξετε την τιμή του κλειδιού gfx.color_management.enabled από false σε true στο about:config.

2. Άνοιγμα Gmail από τα mailto links

Το Gmail παρέχεται πλέον ως mail handler όταν κάνετε κλικ σε ένα σύνδεσμο mailto. Τσεκάρετε το checkbox για να μην σας ενοχλήσει ξανά αυτό το παράθυρο.Ένα από τα νέα χαρακτηριστικά του νέου Firefox είναι η ικανότητά του να ανοίγει συγκεκριμένους τύπους συνδέσμων με χρήση web εφαρμογών αντί τοπικών εφαρμογών. Αυτό είναι πολύ χρήσιμο ειδικά στην περίπτωση των συνδέσμων mailto αφού πολύς κόσμος, με την διάδοση του webmail, έπαψε να χρησιμοποιεί τοπικούς mail clients όπως π.χ. ο Thunderbird. Δυστυχώς όμως, παρότι στον Firefox 3 υπάρχει έτοιμη η επιλογή για χρήση του Yahoo! Mail ως mail handler, δεν υπάρχει έτοιμη επιλογή για χρήση του Gmail. Για να προσθέσετε μόνοι σας την επιλογή, πρώτα χρησιμοποιήστε τον Firefox για να μπείτε στον λογαριασμό σας στο Gmail. Έχοντας ενεργή την συγκεκριμένη καρτέλα γράψτε στην μπάρα διευθύνσεων τον κώδικα:

javascript:window.navigator.registerProtocolHandler("mailto","https://mail.google.com/mail/?extsrc=mailto&url=%s","GMail")

και πατήστε το Enter. Ο Firefox θα σας ρωτήσει αν θέλετε να προσθέσετε το Gmail ως εφαρμογή που χειρίζεται συνδέσμους mailto. Αφού απαντήσετε καταφατικά είστε έτοιμοι. Την πρώτη φορά που θα κάνετε κλικ σε σύνδεσμο διεύθυνσης email και ο Firefox σας ρωτήσει με ποια εφαρμογή θέλετε να στείλετε email, το Gmail θα εμφανίζεται ως επιλογή και μάλιστα θα μπορείτε να το ορίσετε ως προκαθορισμένη επιλογή ώστε να μην επαναληφθεί αυτή η ερώτηση.
Σε οποιαδήποτε περίπτωση χρειαστεί να αλλάξετε κάποια ρύθμιση σχετικά με τον mailto handler, όπως π.χ. να αφαιρέσετε το Gmail που μόλις προσθέσατε, ανοίξτε τις ρυθμίσεις του Firefox και πηγαίνετε στην καρτέλα Applications. Εκεί, βάζοντας mailto ως λέξη κλειδί στο πεδίο search θα έχετε την δυνατότητα να αλλάξετε ότι επιλογή αφορά τους mail handlers.

3. AwesomeBar: Πείραγμα του αλγορίθμου προτάσεων

AwesomeBar είναι η ονομασία της νέας μπάρας διευθύνσεων και όπως υπονοεί και το όνομά της είναι ένα από τα πιο φοβερά χαρακτηριστικά του νέου Firefox. Η λειτουργία AutoComplete της AwesomeBar είναι ντοπαρισμένη. Αντί να εκτελεί μερική έρευνα ψάχνοντας μόνο στο τμήμα domain των διευθύνσεων που είναι αποθηκευμένες στο History, εκτελεί πλήρη έρευνα, ψάχνοντας στο πλήρες αλφαριθμητικό των διευθύνσεων αλλά και των τίτλων των σελίδων που είναι αποθηκευμένες είτε στο History είτε στα Bookmarks. Στην συνέχεια εμφανίζει τα αποτελέσματα της έρευνας ταξινομημένα βάσει της πιθανότητας να θέλετε να επισκεφθείτε τις αντίστοιχες σελίδες, την οποία υπολογίζει μέσω ενός συγκεκριμένου αλγορίθμου. Ο αλγόριθμος βασίζεται στον υπολογισμό του frecency (από το frequency και recency), ενός στατιστικού που υπολογίζεται για κάθε ιστοτόπο ανάλογα με την συχνότητα των επισκέψεων και το πόσο πρόσφατες είναι αυτές. Στον υπολογισμό ρόλο παίζει επίσης ο τρόπος με τον οποίο ο χρήστης επισκέπτεται τον ιστοτόπο. Για παράδειγμα δίνεται μεγαλύτερο βάρος κατά τον υπολογισμό του frecency για έναν ιστοτόπο τον οποίο ο χρήστης επισκέπτεται πληκτρολογώντας το URL του χειροκίνητα, παρά όταν η επίσκεψη γίνεται μέσω ενός κλικ σε κάποιον σύνδεσμο. Τα προκαθορισμένα αυτά στατιστικά βάρη, ανάλογα του τρόπου επίσκεψης, μπορούν να ρυθμιστούν αλλάζοντας δραματικά το είδος των ιστοτόπων που προτείνει η AwesomeBar. Οι ρυθμίσεις αυτές γίνονται από την σελίδα about:config και μέσω των παρακάτω κλειδιών που δίνονται μαζί με τις προκαθορισμένες τιμές τους:

places.frecency.linkVisitBonus 100
places.frecency.typedVisitBonus 2000
places.frecency.bookmarkVisitBonus 150
places.frecency.embedVisitBonus 0
places.frecency.downloadVisitBonus 0
places.frecency.permRedirectVisitBonus 0
places.frecency.tempRedirectVisitBonus 0 

Πειραματιστείτε με δικές σας τιμές μέχρι να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η AwesomeBar του Firefox 3. Παρά τις σημαντικές βελτιώσεις που έχει υποστεί ως απόγονος της απλής μπάρας διευθύνσεων του Firefox 2, μπορεί να γίνει ακόμα πιο λειτουργική χρησιμοποιώντας κάποια από τα 4 tweaks που αφορούν αποκλειστικά αυτήν.4. AwesomeBar: Πλήθος προτάσεων

Κάτι άλλο που πιθανά θα θέλετε να αλλάξετε στην AwesomeBar είναι ο αριθμός των προτεινόμενων σελίδων που εμφανίζονται καθώς πληκτρολογείτε κάτι σε αυτή. Την ρύθμιση αυτή μπορείτε να πειράξετε από το κλειδί urlbarbrowser.urlbar.maxRichResults στο about:config.

5. AwesomeBar: Διαγραφή ανεπιθύμητων προτάσεων

Μια ενοχλητική συμπεριφορά της AwesomeBar είναι ότι αν κάνετε κάποιο λάθος κατά την πληκτρολόγηση ενός URL και πριν προλάβετε να το δείτε πατήσετε Enter (ή Go), το URL αυτό καταγράφεται στο ιστορικό επισκέψεων και παρέχεται μετά ως πρόταση κάθε φορά που πάτε να γράψετε κάτι παρόμοιο. Για να πάψει να αποτελεί πρόταση αρκεί να το επιλέξετε και να πατήσετε το πλήκτρο Del (Shift-Del σε Mac). Η AwesomeBar δεν πρόκειται να το προτείνει ξανά.

6. AwesomeBar: Κίτρινη σε ασφαλείς συνδέσεις (https)

Για αυτούς που έχουν συνηθίσει να ελέγχουν το κίτρινο χρώμα της μπάρας διευθύνσεων πριν εισάγουν ευαίσθητα δεδομένα σε κάποια φόρμα, αυτό το tweak του Firefox 3 είναι must.Αν έχετε συνηθίσει από τον Firefox 2 η μπάρα διευθύνσεων να γίνεται κίτρινη όταν επισκέπτεστε κάποιον ιστοτόπο με ασφαλή σύνδεση και τρομάζετε πλέον όταν ο Firefox 3 δεν χρησιμοποιεί την ίδια σήμανση, μπορείτε να κάνετε κάτι γι’ αυτό. Πρώτα πρέπει να εντοπίσετε το αρχείο userChrome.css που βρίσκεται σε διαφορετικό φάκελο ανάλογα με το λειτουργικό που χρησιμοποιείτε:

 • Windows Vista: C:\Users\[Το_username_σας]\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\[Κάποιο αλφαριθμητικό].default\chrome
 • Windows XP/2000: C:\Documents and Settings\[ Το_username_σας]\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\[Κάποιο αλφαριθμητικό].default\chrome
 • Linux: ~/.mozilla/firefox/[Κάποιο αλφαριθμητικό].default/chrome
 • MacOS: ~/Library/Application Support/Firefox/Profiles/[Κάποιο αλφαριθμητικό].default/ chrome

Αν δεν βρήκατε αρχείο με ακριβώς αυτό το όνομα στον συγκεκριμένο φάκελο, τότε δημιουργήστε ένα αντίγραφο του userChrome-example.css (που θα βρείτε στον ίδιο φάκελο) με όνομα userChrome.css. Ανοίξτε το αρχείο userChrome.css με κάποιον editor της επιλογής σας και προσθέστε τον ακόλουθο κώδικα στο τέλος του:

#urlbar[level] .autocomplete-textbox-container > * {
  background-color: #FFFFB7 !important;
}

Αφού σώσετε τις αλλαγές, κλείστε και ξανά ανοίξτε τον Firefox. Είστε έτοιμοι. Επισκεφθείτε μια διεύθυνση όπως το PayPal για να επιβεβαιώσετε την λειτουργία.

7. Οι δικοί σας έξυπνοι φάκελοι bookmark

Θα προσέξατε ότι ο νέος Firefox παρέχει μετά την εγκατάστασή του μερικούς νέους έξυπνους φακέλους bookmark (Most Visited, Recently Bookmarked, Recent Tags). Λέμε «έξυπνους» γιατί το περιεχόμενο των φακέλων αυτών δεν είναι στατικά bookmarks αλλά αλλάζει δυναμικά όσο χειρίζεστε τον browser. Σε επίπεδο υποδομής, αυτό που επιτρέπει την ύπαρξη αυτών των δυναμικών φακέλων με bookmarks, είναι η βάση δεδομένων Places που εγκαινιάστηκε και αυτή μαζί με την έκδοση 3 της αλεπούς. Η βάση Places είναι το μέρος που αποθηκεύεται όλο το ιστορικό επισκέψεων και όλα τα bookmarks του Firefox μαζί με κάποια στατιστικά επισκεψιμότητας. Όπως κάθε βάση δεδομένων, έτσι και η Places, δέχεται queries και επιστρέφει αποτελέσματα. Οι έξυπνοι φάκελοι bookmarks δεν είναι τίποτα άλλο παρά τέτοια queries. Για παράδειγμα, ο φάκελος Most Visited είναι το query:

place:queryType=0&sort=8&maxResults=10

Σε αυτό το queryType=0 σημαίνει ότι ζητάμε αποτελέσματα μόνο από το ιστορικό και όχι από τα bookmarks. Το sort=8 σημαίνει ότι θέλουμε τα αποτελέσματα να ταξινομηθούν βάσει της επισκεψιμότητας σε φθίνουσα σειρά. Τέλος το maxResults=10 απλά δηλώνει ότι θέλουμε το πολύ 10 αποτελέσματα. Προσέξτε ότι κάθε query ξεκινά με το αλφαριθμητικό place: και ότι οι παράμετροι χωρίζονται με τον χαρακτήρα &.
Ένα πιο περίπλοκο παράδειγμα που επιδεικνύει καλύτερα την ισχύ των queries είναι το εξής:

place:beginTimeRef=2&beginTime=-1296000000000&endTimeRef=2& endTime=0&domain=slashdot.org&terms=apple&queryType=0

Η δημιουργία (πάνω) και η χρήση (κάτω) του έξυπνου φακέλου που θα παρουσιάζει ως bookmarks σελίδες από το Slashdot που σχετίζονται με την Apple και τις οποίες έχουμε επισκεφθεί τις τελευταίες 15 μέρες.Ο δυναμικός αυτός φάκελος bookmarks θα εμφανίσει συνδέσμους προς όλες τις σελίδες του domain slashdot.org που επισκεφτήκατε τις τελευταίες 15 μέρες και περιέχουν στον τίτλο ή στο URL τους την λέξη apple. To beginTimeRef=2 ορίζει ότι σαν απόλυτη ώρα τη στιγμή που θα ζητηθεί το query. To beginTime=-1296000000000 ορίζει ότι η έρευνα θα ξεκινά από 15 μέρες πριν την απόλυτη ώρα (1296000000000=15*24*60*60*106 είναι η χρονική διάρκεια 15ημερών σε μsec). Υπό αυτό το πρίσμα τα endTimeRef=2 και endTime=0 είναι μάλλον προφανή. Οι παράμετροι domain και terms έγιναν επίσης προφανείς από το σημείο που εξηγήθηκαν τα επιθυμητά αποτελέσματα του φακέλου ενώ το queryType=0 είναι γνωστό από το προηγούμενο query.
Για να δημιουργήσετε τον έξυπνο φάκελο δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τη συνήθη διαδικασία για εισαγωγή νέου bookmark. Δώστε ότι όνομα θέλετε στο bookmark και στο πεδίο Location του bookmark, εκεί που κανονικά θα πληκτρολογούσατε κάποιο URL, πληκτρολογήστε το query σας. Δυστυχώς, μετά την δημιουργία του έξυπνου φακέλου ο Firefox δεν σας επιτρέπει να αλλάξετε το query που τον ορίζει, αλλά αν θέλετε να αλλάξετε κάτι πρέπει να τον διαγράψετε και να τον δημιουργήσετε από την αρχή με το νέο query.
Για να δείτε την πλήρη λίστα με τις έγκυρες παραμέτρους των queries για την βάση Places και να δημιουργήσετε έξυπνους δυναμικούς φακέλους bookmarks σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες επισκεφθείτε την σχετική σελίδα του Mozilla.org 

8. Δείτε την συχνότητα των επισκέψεων σας σε συγκεκριμένες σελίδες

Όλο το ιστορικό επισκέψεων ταξινομημένο σύμφωνα με την νέα στήλη «Visit Count». Ιδιαίτερα χρήσιμο tweak ώστε να ελέγχετε τις σελίδες που επισκέπτεστε συχνότερα.Πρόκειται για άλλο ένα ευχάριστο επακόλουθο της δομής Places. Καθώς βλέπετε μια σελίδα μπορείτε να κάνετε κλικ στο favicon της, όπως αυτό εμφανίζεται στην AwesomeBar αριστερά του URL της σελίδας. Στο παραθυράκι που θα εμφανιστεί επιλέξτε More Information και στο νέο παράθυρο επιλέξτε την καρτέλα Security. Μεταξύ άλλων πληροφοριών ο Firefox θα εμφανίσει το πλήθος των επισκέψεών σας στην συγκεκριμένη σελίδα. Αν για στατιστικούς λόγους θέλετε τις επισκέψεις σας στους διάφορους ιστοτόπους πιο συγκεντρωμένα, επιλέξτε Show All History από το μενού History. Στο παράθυρο που θα εμφανιστεί κάνετε δεξί κλικ στα ονόματα των στηλών και τσεκάρετε την επιλογή Visit Count. Με ένα απλό κλικ στην νέα στήλη με το όνομα Visit Count, θα έχετε μπροστά σας όλες τις σελίδες που έχετε επισκεφτεί ταξινομημένες βάσει του αριθμού επισκέψεων. Χρήσιμο για να δείτε σε ποιες σελίδες σπαταλάτε τον πολύτιμο χρόνο σας (μήπως το Facebook είναι πάνω-πάνω; ;-) )  

9. Μικρύνετε το μεγάλο κουμπί Back

Η χρήση του μικρού κουμπιού Back μαζί με ένα Add-on όπως το Hide Menubar μπορεί να μεγαλώσει δραματικά τον χώρο παρουσίασης των σελίδων.Ο ωφέλιμος χώρος του παραθύρου ενός browser, δηλαδή η περιοχή όπου εμφανίζονται ουσιαστικά οι σελίδες, είναι ιδιαίτερα πολύτιμος ειδικά αν εργάζεστε στην χαμηλή ανάλυση ενός laptop. Για να τον μεγιστοποιήσετε, εκτός από την χρήση του Hide MenuBar Add-on που πιθανώς χρησιμοποιείτε ήδη από τον Firefox 2, μπορείτε να κερδίσετε λίγο ακόμα χώρο στον Firefox 3 μικραίνοντας το μεγάλο –σε στυλ κλειδαρότρυπας- κουμπί Back. Για να το πετύχετε αυτό, κάντε δεξί κλικ πάνω στην μπάρα πλοήγησης και επιλέξτε Customize. Εκεί τσεκάρετε την επιλογή Use Small Icons και πατήστε Done.

10. Για χρήστες Mac: Favicons στην Bookmarks Toolbar

Αν χρησιμοποιείτε Firefox στο MacOS και θέλετε να εμφανίζονται τα favicons στην Bookmarks Toolbar, όπως ακριβώς συμβαίνει στις εκδόσεις του Firefox για Windows και Linux, πρέπει να κάνετε μερικές ακόμα αλλαγές στο αρχείο userChrome.css. Ακολουθήστε τις οδηγίες που αναφέραμε σε προηγούμενο tweak για να εντοπίσετε ή να δημιουργήσετε το συγκεκριμένο αρχείο και προσθέστε σε αυτό τον κώδικα CSS που ακολουθεί:

.bookmark-item > .toolbarbutton-icon {
  display: -moz-box ! important;
  background-position: 0px 1px !important;
  padding-right: 3px !important;
}
.bookmark-item:hover > .toolbarbutton-icon {
  background: url("chrome://global/skin/toolbar/toolbarbutton-customhover-mid.png") repeat-x;
}
.bookmark-item[container]:hover:active > .toolbarbutton-icon, .bookmark-item[container][open="true"] > .toolbarbutton-icon {
  background: url("chrome://browser/skin/bookmark-open-mid.png") repeat-x !important;
}

Αν τώρα επιθυμείτε να μην εμφανίζονται εικονίδια φακέλου μπροστά από φακέλους με bookmarks προσθέστε επιπλέον και τα παρακάτω:

.bookmark-item[container] > .toolbarbutton-icon {
  display: none !important
}

Πλέον αριστερά του τίτλου του κάθε bookmark θα εμφανίζεται το αντίστοιχο favicon για να σας βοηθάει να εντοπίζετε πιο γρήγορα τα bookmarks που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.Η προκαθορισμένη εμφάνιση της Bookmarks Toolbar του Firefox 3 για MacOS χωρίς favicons (πάνω). Η ίδια toolbar μετά την ενεργοποίηση των favicons (μέση) και μετά την απενεργοποίηση των favicons για τους φακέλους (κάτω).

11. Εγκατάσταση παλαιών Add-ons με το ζόρι

Αφού κατεβάσετε και παραγγείλετε την εγκατάσταση κάποιου Add-On, ο Firefox ελέγχει κάποιο flag μέσα στο αρχείο του Add-On σχετικά με την συμβατότητά του με την έκδοση του Firefox που χρησιμοποιείτε. Αν στο flag δεν αναφέρεται η συγκεκριμένη συμβατότητα τότε ο browser αρνείται την εγκατάστασή του.
Πολλές φορές όμως, παρότι κάποιο παλιό Add-On έχει την δυνατότητα να λειτουργήσει σε νεότερες εκδόσεις του Firefox, η ανάπτυξη του έχει σταματήσει και έτσι το flag μέσα στο αρχείο δεν έχει ενημερωθεί ώστε να αναφέρεται η συμβατότητά του αυτή. Στον Firefox 3 έχετε την δυνατότητα να απενεργοποιήσετε τον έλεγχο του συγκεκριμένου flag ώστε να εγκαθιστάτε ελεύθερα τα Add-Ons της επιλογής σας. Για να το πετύχετε αυτό πλοηγηθείτε άλλη μια φορά στην ειδική σελίδα ρυθμίσεων about:config. Κάντε δεξί κλικ οπουδήποτε μέσα σε αυτήν και επιλέξτε New  Boolean για να δημιουργήσετε ένα νέο κλειδί τύπου Boolean. Πληκτρολογήστε extensions.checkCompatibility ως όνομα του κλειδιού και δώστε false ως τιμή του. Επαναλάβετε την διαδικασία για να δημιουργήσετε ένα ακόμα κλειδί με όνομα extensions.checkUpdateSecurity και τιμή ξανά false. Επανεκκινήστε τον Firefox και είστε πλέον σε θέση να εγκαθιστάτε Add-Ons που δεν είναι «επισήμως» συμβατά με τον Firefox 3. Να σας προειδοποιήσουμε ωστόσο ότι η εκμετάλλευση του tweak αυτού με σκοπό να εγκαταστήσετε Add-Ons που δεν είναι συμβατά με τον browser σας μπορεί να οδηγήσει σε τελείως απρόβλεπτη συμπεριφορά από αυτόν (πολύ πιθανά μέχρι και στην παύση της λειτουργίας του).

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Σύνδεση

Αρχείο δημοσιεύσεων