Το προφίλ μας στο Google Plus
2

Δωρεάν τεύχη, για όποιον ενδιαφέρεται!

Έως τις 16/1 δίνουμε τα πρώτα έξι (6) ψηφιακά τεύχη του deltaHacker δωρεάν, σε κάθε ενδιαφερόμενο! Δείτε τις απλές κινήσεις που πρέπει να κάνετε, για να τα έχετε κι εσείς ;)

Το πακέτο των δωρεάν τευχών που παρέχουμε αποτελείται από τα πρώτα έξι (6) ψηφιακά τεύχη του περιοδικού deltaHacker. Για να το έχετε, αρκεί να κάνετε τις ακόλουθες απλές κινήσεις:

 1. Like τη fan page μας στο Facebook
 2. Like το post της προσφοράς
 3. Share το post της προσφοράς
 4. Να αφήσετε σχόλιο κάτω από το post της προσφοράς, στο οποίο θα κάνετε @-mention δύο φίλους σας

Στη συνέχεια συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα με τα στοιχεία σας, ώστε να ξέρουμε πού θα σας στείλουμε το πακέτο με τα πρώτα έξι ψηφιακά τεύχη (μην ξεχάσετε το κλικ στο κουμπάκι “Subscribe”). Προσοχή: Βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση email που θα δώσετε στη φόρμα είναι σωστή, διαφορετικά δεν θα μπορέσουμε να σας στείλουμε τα τεύχη.

* indicates requiredΤο Σάββατο, 17/1, θα στείλουμε σε όλες και σε όλες που συμπλήρωσαν τη φόρμα ένα email, στο οποίο θα περιλαμβάνεται download URL προς το πακέτο με τα πρώτα έξι (6) ψηφιακά τεύχη του περιοδικού deltaHacker!

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον,
Η ομάδα του deltaHacker

2 Responses to “Δωρεάν τεύχη, για όποιον ενδιαφέρεται!”

 1. geokyr | 15/01/2016 at 14:28

  προκειμένου να επωφεληθώ της προσφοράς που έχετε ακολούθησα τα βήματα που περιγράφετε παραπάνω αλλά οδηγήθηκα σε dead link http://deltahacker.us2.list-manage.com/subscribe/post?u=a746cf913d2e706a7972aa161&id=ef48798c86

  • subZraw | 15/01/2016 at 14:32

   Καλησπέρα αγαπητέ φίλε,
   Όπως μπορείς να δεις κι από την ημερομηνία του post, η προσφορά είναι πάνω από ένα χρόνο παλιά και έχει πάψει να ισχύει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Αν πάντως ενδιαφέρεσαι για συνδρομή στο περιοδικό deltaHacker, στείλε μας ένα email στο talk2us AT deltaHacker DOT gr.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Σύνδεση

Αρχείο δημοσιεύσεων