Το προφίλ μας στο Google Plus
5

Δωράκι για το καλό του χρόνου, για όλους τους αναγνώστες!

Ναι, είχαμε πει ότι τα δώρα, τα promotions και οι κληρώσεις είναι μόνο για τους συνδρομητές 12μήνου. Μπορούσε όμως ν’ αρχίσει η νέα χρονιά και να *μην* δώσουμε το κάτιτίς μας σε όλους τους αναγνώστες του περιοδικού;

Φρεσκότατα stickers που μόλις κατέφθασαν στα γραφεία μας από το τυπογραφείο. Για καλύτερη ποιότητα και αντοχή, αντί για χαρτί επιλέξαμε sticker μεμβράνης πολυαιθυλενίου.Ναι, θα μπορούσε, αλλά αυτό θα συνέβαινε με άλλους — όχι μ’ εμάς! Αποφασίσαμε λοιπόν και τυπώσαμε απειραριθμήσιμο πλήθος από ωραία stickers με το εκπληκτικά φανταστικό και φανταστικά εκπληκτικό λογότυπο του αγαπημένου μας περιοδικού! Τα stickers είναι κατάλληλα τόσο για laptops όσο και για desktops ή towers και διατίθεται σε δύο εκδοχές: μία με λευκό background και μία με μαύρο.

Λίγο μετά των Φώτων, όπου και θα αρχίσει η μαζική διανομή του deltaHacker Ιανουαρίου, μέσα σε κάθε φάκελο θα υπάρχει ένα ζεύγος από stickers (για να τα χωρίσετε θα χρειαστείτε χάρακα και κοπίδι). Τονίζουμε για άλλη μια φορά ότι stickers δεν θα υπάρχουν μόνο μέσα στους φακέλους των συνδρομητών 12μήνου αλλά σε *όλους* τους φακέλους, ασχέτως αν ο παραλήπτης έχει αγοράσει ένα μόνο τεύχος ή κάποια από τις θαυμάσιες συνδρομές μας ;)

Βάλτε λοιπόν στο PC, στο laptop ή όπου αλλού θέλετε τα sticker του αγαπημένου σας περιοδικού και δηλώστε το αριστερά και δεξιά: Είμαι αναγνώστης του deltaHacker — και μ’ αρέσει πολύ!

5 Responses to “Δωράκι για το καλό του χρόνου, για όλους τους αναγνώστες!”

 1. Kercyn | 04/01/2012 at 01:20

  Ωραία!! :D

 2. mt0sh | 04/01/2012 at 02:20

  εξαιρετικα! :)

 3. nikosadam | 04/01/2012 at 11:40

  Το έχω ήδη πει σε ολους οτι ειμαι φανατικος (ΣΗΤΚΟΑΠ) και DeltaHackerο αναγνώστης

 4. wehappyfew | 04/01/2012 at 14:45

  επιτέλους όμως!!! νομιζα οτι ξεχάστηκε!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Σύνδεση

Αρχείο δημοσιεύσεων