Το προφίλ μας στο Google Plus
0

Δώρα για όλους, χωρίς κληρώσεις!

Οι γιορτές πλησιάζουν επικίνδυνα. Κανείς δεν λυπάται γι’ αυτό. Όλοι σκέφτονται πώς θα ξεκουραστούν. Πού θα πάνε. Ποιους θα δουν. Τι δώρα θα δώσουν. Τι δώρα πάρουν. Εμείς, ως deltaHacker, λέμε να κάνουμε μερικά από τα παραπάνω. Ποια ακριβώς δεν έχουμε αποφασίσει, σίγουρα όμως δεν θ’ αποφύγουμε αυτό με τα δώρα!

Αναφερόμαστε στα δώρα που θα δώσουμε, φυσικά.

Ήταν ποτέ δυνατόν, στα πρώτα Χριστούγεννα για το περιοδικό μας, ν’ αφήναμε τους αγαπημένους μας αναγνώστες χωρίς δώρα;

Όχι βέβαια.

Ήταν ποτέ δυνατόν, στα πρώτα Χριστούγεννα για το περιοδικό μας, να καταφεύγαμε σε κληρώσεις;

Όχι βέβαια.

Ήταν ποτέ δυνατόν, στα πρώτα – αλλά για μια στιγμή! Γιατί το “όχι βέβαια” ως απάντηση στην προηγούμενη ερώτηση; Μα, για δύο βασικούς λόγους, αγαπητές κι αγαπητοί.

α) Μια οποιαδήποτε κλήρωση εξ ορισμού αφήνει λίγους κερδισμένους και τους περισσότερους, εχμ, να, όπως ήταν πριν την κλήρωση, τέλος πάντων.

β) Μια καλή κλήρωση που έχει αξία απαιτεί χρόνο για να διοργανωθεί (χρειάζεται να βρεθούν και να πειστούν οι σπόνσορες, να διασφαλιστούν τα προϊόντα υπό κλήρωση, να επινοηθεί μια ξεκάθαρη και δίκαιη διαδικασία για την ίδια την κλήρωση κ.ο.κ.).

Εμείς αυτόν τον καιρό -τ’ ομολογούμε- δεν έχουμε και πάααααρα πολύ ελεύθερο χρόνο. Μεταξύ άλλων είμαστε απασχολημένοι με το να εξυπηρετούμε τους νέους συνδρομητές που έρχονται καθημερινά. Ειλικρινά σας ευχαριστούμε που μας κρατάτε απασχολημένους. Καταλαβαίνουμε ότι αυτό σημαίνει πολλά για το πώς βλέπετε κι αξιολογείτε το περιοδικό.

Αλλά το ότι δεν έχουμε (προς το παρόν!) χρόνο για να οργανώσουμε κληρώσεις και διαγωνισμούς, αυτό δεν είναι δικαιολογία για να μην δώσουμε το κάτιτίς μας, μέρες που είναι!

Αποφασίσαμε λοιπόν να δώσουμε ένα δωρεάν τεύχος σε κάθε νέο συνδρομητή 12μήνου. Αλλά δεν θα μπορούσαμε ν’ αφήσουμε παραπονεμένους εκείνους με 3μηνη συνδρομή που τώρα έληξε, ούτε φυσικά εκείνους η συνδρομή των οποίων τρέχει. Δωρεάν τεύχος λοιπόν δίνουμε και σε όσους ανανεώσουν την παλιά με 12μηνη συνδρομή ή προσθέσουν σ’ αυτή που ήδη τρέχει άλλη μια 12μηνη.

Υπάρχουν μερικοί *απλοί* όροι για το 13ο, δωρεάν τεύχος, αλλά αυτούς θα τους ανακοινώσουμε στο Live Stream της ερχόμενης Πέμπτης (22/12). Αν δεν μπορέσετε να το παρακολουθήσετε, δεν πειράζει. Οι όροι θα ανακοινωθούν στην αναδημοσίευση του Live Stream που θα γίνει σ’ αυτό εδώ το ωραίο site, την ερχόμενη Παρασκευή.

Καλή συνέχεια σε όλες και σε όλους – θα τα πούμε στο Live Stream!

Ή μπορεί και να μην τα πούμε, αν δεν έλθετε.

Όπως και να ‘χει, εμείς εδώ είμαστε.

Ξέρετε, σχεδόν 24/7.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Σύνδεση

Αρχείο δημοσιεύσεων