Το προφίλ μας στο Google Plus
0

Η νέα σεζόν ξεκίνησε!

Η δεύτερη σεζόν για το deltaHacker ξεκίνησε και ο ενθουσιασμός μας δεν περιγράφεται! Όχι, αλήθεια το λέμε: Είναι αδύνατον να περιγραφεί.

Στο ζωντανό deltaStream της 14/10/2012 παρουσιάσαμε τα θέματα που περιλαμβάνει το deltaHacker 013 και κάναμε τα αποκαλυπτήρια του 1ου από τα 3 promo videos που έχουμε ετοιμάσει για τη νέα σεζόν.

Το πρώτο από τα τρία promo videos για τη νέα χρονιά είναι δημοσιευμένο *και* εδώ.

Εσείς δείξατε την αγάπη σας στο περιοδικό, κατεβάζοντας αυτό το flyer κι αναρτώντας το, χμ, όπου νομίζετε ότι έχει νόημα ν’ αναρτηθεί; Πάντως ακόμη κι αν δεν το κάνατε ήδη ή δεν έχετε σκοπό να το κάνετε, να ξέρετε ότι εμείς σας αγαπάμε πολύ πολύ. We really do.

Δεν θέλετε να καρφιτσώνετε flyers του περιοδικού εδώ κι εκεί αλλά το αγαπάτε ούτως ή άλλως και θέλετε να το στηρίξετε; Πάρτε τότε ένα από τα ωραιότατα banners που σχεδίασε ο κος Αρχισυντάκτης (TM) και βάλτε το στο site σας!

Για παραγγελίες τευχών ή συνδρομών μπορείτε να συμπληρώσετε την πανέμορφη φόρμα. Οι συνδρομές είναι δυνατόν να ξεκινούν από οποιοδήποτε τεύχος, ακόμη κι από κάποιο προηγούμενο. Και Τώρα Ξέρετε (ΤΜ).

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Σύνδεση

Αρχείο δημοσιεύσεων