Στηρίξτε το ðhacker χρησιμοποιώντας μία ή περισσότερες από τις εφαρμογές ή/και τις υπηρεσίες που επίσης χρησιμοποιούμε και σας προτείνουμε.

Σημειώνουμε εμφατικά ότι τις εφαρμογές/υπηρεσίες που ακολουθούν ήδη τις χρησιμοποιούμε και είμαστε απολύτως ευχαριστημένοι. Σε περίπτωση που αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε και εσείς μία ή περισσότερες εξ αυτών, μην ξεχάσετε να κάνετε κλικ στα αντίστοιχα referral URLs ώστε να ωφεληθείτε και ταυτόχρονα να στηρίξετε το ðhacker.

Αγοράστε cryptocurrency από το Coinbase

Οι επενδύσεις σε cryptocurrency είναι δυνατόν να επιφέρουν πολύ μεγάλες αποδόσεις, ενέχουν όμως και πολύ μεγάλο ρίσκο. Γι’ αυτό κι εμείς αποφεύγουμε το cryptocurrency trading, χρησιμοποιούμε όμως το απλό και φιλικό Coinbase όποτε θέλουμε ν’ αγοράζουμε μικρές ποσότητες Bitcoin, Litecoin, Dash κι άλλων cryptocurrencies. Ουσιαστικά εφαρμόζουμε τη επενδυτική λογική του HODL, όπου κατά κύριο λόγο δεν πουλάμε παρά μόνον όταν οι τιμές είναι πολύ ψηλά – κι ακόμη και τότε δεν πουλάμε τα πάντα. Ανοίγοντας λογαριασμό στο Coinbase, την πρώτη φορά που θα αγοράσετε ή θα πουλήσετε Bitcoin αξίας τουλάχιστον $100 παίρνετε (και παίρνουμε) δωρεάν Bitcoin αξίας $10.

Δημιουργήστε account στη DigitalOcean

Στη DigitalOcean έχουμε droplets για το ðhacker καθώς και τους mail/DNS servers για τα domain μας. Επίσης, συχνά χρησιμοποιούμε το cloud της DigitalOcean για εκπαιδευτικούς/ερευνητικούς σκοπούς. Ανοίγοντας λογαριασμό στη DigitalOcean κερδίζετε αυτομάτως $100 σε credit, για 60 μέρες. Έχετε υπόψη ότι η DigitalOcean δεν προσφέρει μόνον απλά droplets (cloud servers). Από το λεγόμενο DigitalOcean Marketplace παρέχεται μια πλειάδα droplets με προεγκατεστημένο και προρυθμισμένο λογισμικό για συγκεκριμένες εφαρμογές και χρήσεις (π.χ., droplets με Docker, GitLab, WordPress, LEMP, MySQL κ.ά.). Πέρα από τα droplets, η DigitalOcean παρέχει object και block storage, managed databases, load balancers, managed Kubernetes clusters κι άλλες υπηρεσίες.

Αποκτήστε κάρτα Wirex VISA

Με κάρτα Wirex VISA είναι εύκολο να αγοράζουμε ή να μεταφέρουμε cryptocurrencies στα αντίστοιχα wallets και, τη στιγμή που κρίνουμε καταλληλότερη, να μετατρέπουμε σε ευρώ και να ξοδεύουμε όπως ακριβώς ξοδεύουμε με μια οποιαδήποτε κάρτα VISA. Επιπρόσθετα, στη Wirex VISA έχουμε δυνατότητα να μεταφέρουμε ευρώ απευθείας, χωρίς δηλαδή να έχουν προηγηθεί αγορά/μεταφορά cryptocurrency και μετατροπή. Σε κάθε περίπτωση, για κάθε in-store αγορά που κάνουμε με τη Wirex VISA το 0,5% του ποσού που ξοδέψαμε το παίρνουμε πίσω σε Bitcoin. (Αυτή είναι η κύρια χρήση που εμείς προτιμούμε να κάνουμε. Συγκεκριμένα, δύο ή τρεις φορές το μήνα μεταφέρουμε μικρά ποσά στη Wirex VISA και τη χρησιμοποιούμε μόνο για in-store αγορές, ώστε να έχουμε επιστροφή σε Bitcoin.) Σημειώνουμε ότι η Wirex VISA είναι φυσική, contactless κάρτα και συνοδεύεται από εξαιρετικά βολικό smartphone app. Μέσω του app, για παράδειγμα, είναι πολύ εύκολο να απενεργοποιήσουμε την κάρτα σε περίπτωση που τη χάσουμε. Όταν τη βρούμε, πολύ εύκολα μπορούμε και πάλι να την ενεργοποιήσουμε.

Έχετε απορίες ή χρειαζόσαστε διευκρινίσεις; Σε κάθε περίπτωση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.