Δεν είναι απαραίτητο να έχετε συνδρομή για πρόσβαση σε premium content, ώστε να στηρίξετε το νέο ðhacker. Χρησιμοποιήστε εναλλακτικά μία ή περισσότερες από τις εφαρμογές ή/και υπηρεσίες που επίσης χρησιμοποιούμε και σας προτείνουμε – ή αποκτήστε όλο το συλλεκτικό αρχείο του παλιού deltaHacker!

Σημειώνουμε εμφατικά ότι τις εφαρμογές/υπηρεσίες που ακολουθούν ήδη τις χρησιμοποιούμε και είμαστε απολύτως ευχαριστημένοι. Σε περίπτωση που αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε και εσείς μία ή περισσότερες εξ αυτών, μην ξεχάσετε να κάνετε κλικ στα αντίστοιχα referral URLs ώστε να ωφεληθείτε και ταυτόχρονα να στηρίξετε το ðhacker.

 • Στραφείτε στον Brave Browser, πείτε αντίο στις διαφημίσεις και προστατέψτε την ιδιωτικότητά σας! Με τον Brave Browser η περιήγηση στο web γίνεται κατά πολύ ταχύτερη, ενώ ταυτόχρονα μπλοκάρετε διαφημίσεις και trackers. Επιπρόσθετα, κερδίζεται BAT (Basic Attention Token) και προαιρετικά ανταμείβετε –πάντα σε BAT– τους content creators που εκτιμάτε.

 • Αποκτήστε όλο το συλλεκτικό αρχείο του deltaHacker. Για 34,99 ευρώ μόνο αποκτάτε όλο το συλλεκτικό αρχείο του deltaHacker, δηλαδή όλα τα 61 τεύχη (σε μορφή PDF) καθώς και τα 23 εκτενή κι αναλυτικά video tutorials που δημιουργήσαμε ως συνοδευτικό υλικό. Απλά στείλτε μας email με θέμα “Θέλω όλο το αρχείο του παλιού deltaHacker αντί 34,99 ευρώ”. Από την πλευρά μας θα σας στείλουμε περισσότερες πληροφορίες για τους τρόπους πληρωμής, καθώς και για τη λήψη όλου του αρχείου.

 • Αγοράστε cryptocurrency από το Coinbase. Οι επενδύσεις σε cryptocurrency είναι δυνατόν να επιφέρουν πολύ μεγάλες αποδόσεις, ενέχουν όμως και πολύ μεγάλο ρίσκο. Γι’ αυτό κι εμείς αποφεύγουμε το cryptocurrency trading, χρησιμοποιούμε όμως το απλό και φιλικό Coinbase όποτε θέλουμε ν’ αγοράζουμε μικρές ποσότητες Bitcoin, Litecoin, XRP κι άλλων cryptocurrencies. Ουσιαστικά εφαρμόζουμε τη επενδυτική λογική του HODL, όπου κατά κύριο λόγο δεν πουλάμε παρά μόνον όταν οι τιμές είναι πολύ ψηλά – κι ακόμη και τότε δεν πουλάμε τα πάντα. Ανοίγοντας λογαριασμό στο Coinbase, την πρώτη φορά που θα αγοράσετε ή θα πουλήσετε Bitcoin αξίας τουλάχιστον $100 παίρνετε (και παίρνουμε) δωρεάν Bitcoin αξίας $10.

 • Διασφαλίστε συνδρομή για πρόσβαση σε premium content. Για τη συνδρομή πληρώνετε μία φορά μόνο κι αυτομάτως έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα: α) παίρνετε το αρχείο όλων των τευχών του παλιού deltaHacker (61 τεύχη), β) παίρνετε όλα τα εκτενή video tutorials που δημιουργήσαμε στο πλαίσιο του παλιού deltaHacker (23 στο πλήθος video), γ) αποκτάτε πλήρη και δωρεάν πρόσβαση για πάντα σε όλα τα μελλοντικά άρθρα και video tutorials του νέου ðhacker, ακόμη και στα premium video tutorials που σε άλλους θα προσφέρονται επί πληρωμή. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το κόστος της συνδρομής και τους τρόπους πληρωμής απλά στείλτε μας email με θέμα “Θέλω συνδρομή Lifetime Access”.

 • Αποκτήστε κάρτα Wirex VISA. Με κάρτα Wirex VISA είναι εύκολο να αγοράζουμε ή να μεταφέρουμε cryptocurrencies στα αντίστοιχα wallets και, τη στιγμή που κρίνουμε καταλληλότερη, να μετατρέπουμε σε ευρώ και να ξοδεύουμε όπως ακριβώς ξοδεύουμε με μια οποιαδήποτε κάρτα VISA. Επιπρόσθετα, στη Wirex VISA έχουμε δυνατότητα να μεταφέρουμε ευρώ απευθείας, χωρίς δηλαδή να έχουν προηγηθεί αγορά/μεταφορά cryptocurrency και μετατροπή. Σε κάθε περίπτωση, για κάθε in-store αγορά που κάνουμε με τη Wirex VISA το 0,5% του ποσού που ξοδέψαμε το παίρνουμε πίσω σε Bitcoin. (Αυτή είναι η κύρια χρήση που εμείς προτιμούμε να κάνουμε. Συγκεκριμένα, δύο ή τρεις φορές το μήνα μεταφέρουμε μικρά ποσά στη Wirex VISA και τη χρησιμοποιούμε μόνο για in-store αγορές, ώστε να έχουμε επιστροφή σε Bitcoin.) Σημειώνουμε ότι η Wirex VISA είναι φυσική, contactless κάρτα και συνοδεύεται από εξαιρετικά βολικό smartphone app. Μέσω του app, για παράδειγμα, είναι πολύ εύκολο να απενεργοποιήσουμε την κάρτα σε περίπτωση που τη χάσουμε. Όταν τη βρούμε, πολύ εύκολα μπορούμε και πάλι να την ενεργοποιήσουμε.

 • Κάντε δωρεά σε Monero. Η δωρεά σας σε Monero μπορεί να είναι όσο μικρή ή όσο μεγάλη επιθυμείτε. Αναλόγως όμως του ύψους της δωρεάς, αποκτάτε όλο το συλλεκτικό αρχείο του deltaHacker (βλ. παραπάνω) ή διασφαλίζετε συνδρομή για πρόσβαση σε premium content (βλ. παραπάνω). Συγκεκριμένα, αν η δωρεά σας σε Monero ισοδυναμεί με 30 ευρώ τότε αποκτάτε όλο το συλλεκτικό αρχείο του deltaHacker. Επίσης, αν η δωρεά σας σε Monero ισοδυναμεί με 80 ευρώ τότε διασφαλίζετε συνδρομή για πρόσβαση σε premium content. Σε κάθε περίπτωση, η διεύθυνση στην οποία μπορείτε να στείλετε Monero είναι η ακόλουθη (σκανάρετε το QR code ή βεβαιωθείτε ότι έχετε αντιγράψει ολόκληρη τη διεύθυνση):

  Διεύθυνση αποστολής

  47ErRKDUXyoPW9JkmbH2wCCoCPY3WnVWtZHiu9keHCHkiNn9KeP8ZivHBaYm9aaZkUMPyPLBe6vpqAYu6Zs93K99M6SAfyS
  

  Αν στείλετε Monero αξίας 30 ή 80 ευρώ ενημερώστε μας σχετικά μέσω email, ώστε με τη σειρά μας να σας δώσουμε πρόσβαση σε όλο το συλλεκτικό αρχείο του deltaHacker ή να ενεργοποιήσουμε τη συνδρομή σας για premium content αντίστοιχα.

 • Δημιουργήστε account στη DigitalOcean. Στη DigitalOcean έχουμε droplets για το ðhacker καθώς και τους mail/DNS servers για τα domain μας. Επίσης, συχνά χρησιμοποιούμε το cloud της DigitalOcean για εκπαιδευτικούς/ερευνητικούς σκοπούς. Ανοίγοντας λογαριασμό στη DigitalOcean κερδίζετε αυτομάτως $50 σε credit, για 30 μέρες. Έχετε υπόψη ότι η DigitalOcean δεν προσφέρει μόνον απλά droplets (cloud servers). Από το λεγόμενο DigitalOcean Marketplace παρέχεται μια πλειάδα droplets με προεγκατεστημένο και προρυθμισμένο λογισμικό για συγκεκριμένες εφαρμογές και χρήσεις (π.χ., droplets με Docker, GitLab, WordPress, LEMP, MySQL κ.ά.). Πέρα από τα droplets, η DigitalOcean παρέχει object και block storage, managed databases, load balancers, managed Kubernetes clusters κι άλλες υπηρεσίες.

Έχετε απορίες ή χρειαζόσαστε διευκρινίσεις; Σε κάθε περίπτωση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.