Το παλιό deltaHacker μετασχηματίστηκε και χάρη στο feedback σας συνδιαμορφώσαμε τους βασικούς άξονες που καθορίζουν τον προσανατολισμό του νέου ðhacker. Ακολούθως παραθέτουμε πληροφορίες για την πρόσβαση σε όλο το υλικό που παράγουμε για premium members του ðhacker.

Premium video tutorials (ðhacker). Βρείτε όλα τα video οργανωμένα εδώ. Αν δεν γνωρίζετε το password που ζητείται βεβαιωθείτε ότι έχετε Lifetime Access στο παλιό deltaHacker.

Επεισόδια deltaCast [s01e01-s03e05]. Κατεβάστε τα επεισόδια του deltaCast από το s01e01 έως και το s03e05. Αν δεν γνωρίζετε το password που ζητείται βεβαιωθείτε ότι έχετε Lifetime Access στο παλιό deltaHacker.

Για να πάρετε ένα συγκεκριμένο επεισόδιο κάντε κλικ στον αντίστοιχο τίτλο. Στη νέα σελίδα που θα φορτώσει σκρολάρετε λίγο προς τα κάτω και κάντε άλλο ένα κλικ στο κουμπί Download. Προκειμένου να αποφύγουμε ένα πιθανό block από πλευράς Vimeo, παρακαλούμε κατεβάστε μόνο τα επεισόδια που δεν έχετε ήδη. Επίσης, μην προσπαθείτε να λάβετε τις original εκδοχές των video: πρόκειται για μεγάλα αρχεία που δεν προσφέρουν αισθητά καλύτερη ποιότητα εικόνας. Αντίθετα, προτείνουμε να κατεβάσετε τις εκδοχές HD.

Τεύχη deltaHacker [01-61]. Πάρτε τα τεύχη από το 01 έως και το 61. Αν δεν γνωρίζετε το password που ζητείται βεβαιωθείτε ότι έχετε Lifetime Access στο παλιό deltaHacker.

Για λόγους διαχείρισης bandwidth, παρακαλούμε επιλέξτε μόνο τα τεύχη που δεν έχετε ήδη.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.