Το deltaHacker μετασχηματίζεται και χάρη στο feedback σας έχουμε ήδη συνδιαμορφώσει τους βασικούς άξονες που θα καθορίζουν τον νέο του προσανατολισμό.

Τα ψηφιακά τεύχη και τα video tutorials που δημιουργήσαμε στο πλαίσιο του “παλιού” deltaHacker δεν θα είναι διαθέσιμα όταν ο μετασχηματισμός ολοκληρωθεί. Για το προσωπικό σας αρχείο, όλοι οι αναγνώστες με συνδρομή Lifetime Access ή με ενεργή συνδρομή Advanced Access καλείστε να κατεβάσετε το συντομότερο δυνατόν τα τεύχη και τα deltaCast episodes (video tutorials) που δεν έχετε ήδη κατεβάσει.

Τεύχη deltaHacker [01-61]

Κατεβάστε από το Dropbox τα τεύχη από το 01 έως και το 61. Το password που ζητείται για την πρόσβαση στα τεύχη, σας έχει αποσταλεί μέσω email.

Για λόγους διαχείρισης bandwidth, παρακαλούμε επιλέξτε μόνο τα τεύχη που δεν έχετε ήδη.

Επεισόδια deltaCast [s01e01-s03e05]

Κατεβάστε από το Vimeo τα επεισόδια από το s01e01 έως και το s03e05. Το password που ζητείται για την πρόσβαση στα video, σας έχει αποσταλεί μέσω email.

Για να πάρετε ένα συγκεκριμένο επεισόδιο κάντε κλικ στον αντίστοιχο τίτλο. Στη νέα σελίδα που θα φορτώσει σκρολάρετε λίγο προς τα κάτω και κάντε άλλο ένα κλικ στο κουμπί Download. Προκειμένου να αποφύγουμε ένα πιθανό block από πλευράς Vimeo, παρακαλούμε κατεβάστε μόνο τα επεισόδια που δεν έχετε ήδη. Επίσης, μην προσπαθείτε να λάβετε τις original εκδοχές των video: πρόκειται για μεγάλα αρχεία που δεν προσφέρουν αισθητά καλύτερη ποιότητα εικόνας. Αντίθετα, προτείνουμε να κατεβάσετε τις εκδοχές HD.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.