Όλοι έχουν δωρεάν πρόσβαση σε όλα τα άρθρα που δημοσιεύουμε στο παρόν site, καθώς και σε όλα τα video που δημοσιεύουμε στο κανάλι μας στο YouTube. Επιπλέον, όσοι διαθέτουν Premium Access δικαιούνται και τα ακόλουθα:

  • όλα τα ψηφιακά τεύχη του (παλιού) περιοδικού deltaHacker (61 στο πλήθος)
  • όλα τα εκτενή κι αναλυτικά video tutorials που δημιουργήσαμε για το (παλιό) περιοδικό deltaHacker (23 στο πλήθος)
  • δωρεάν πρόσβαση σε νέα εκτενή video tutorials που δημιουργούμε μόνο για premium members, δηλαδή μόνο για όσους έχουν ενεργό πλάνο Premium Access

Δύο πλάνα Premium Access

Παρέχουμε δύο πλάνα Premium Access, τα οποία διαφέρουν ως προς τη διάρκεια. Συγκεκριμένα, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ Premium Access για 12 μήνες, και Premium Access χωρίς ημερομηνία λήξης (πληρώνετε, δηλαδή, μία φορά μόνο κι έχετε Premium Access για πάντα).

Κόστος Premium Access

Το κόστος καθενός εκ των δύο πλάνων Premium Access (PA) εξαρτάται από τον τρόπο πληρωμής. Δείτε τον ακόλουθο πίνακα.

[ Τρόπος πληρωμής ] [ PA για 12 μήνες ] [ PA χωρίς ημερομηνία λήξης ]
Cryptocurrency 44 ευρώ 109 ευρώ
Κατάθεση 54 ευρώ 119 ευρώ
PayPal 59 ευρώ 124 ευρώ

Για οποιαδήποτε απορία ή/και διευκρίνιση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τρόπος απόκτησης Premium Access

Προκειμένου να αποκτήσετε το πλάνο Premium Access (PA) της προτίμησής σας, απλά στείλτε μας email με θέμα “PA για 12 μήνες” ή με θέμα “PA χωρίς ημερομηνία λήξης”. Προαιρετικά, στο κυρίως σώμα του email γράψτε μας τον τρόπο πληρωμής που προτιμάτε. Από τη μεριά μας θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν με περισσότερες πληροφορίες για το πώς πραγματοποιείτε την πληρωμή, καθώς και με οδηγίες για το πώς αποκτάτε πλήρη πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο που παράγουμε για το νέο ðhacker.