Το προφίλ μας στο Google Plus
3

Ο τυχερός του διαγωνισμού για το iPad Air 2!

Τα γεγονότα του περασμένου Ιουλίου καθυστέρησαν σημαντικά το διαγωνισμό μας για το iPad Air 2, το οποίο επρόκειτο να κληρώσουμε μεταξύ 20 αναγνωστών με 24μηνη συνδρομή. Δεν ξεχάσαμε ωστόσο την υπόσχεσή μας και, πλέον, είμαστε στην ευχάριστη θέση να δώσουμε το όνομα του νικητή!

Τα “τιποτένια” capital controls και η αναστάτωση που προκλήθηκε δεν ήταν αρκετά για να μην προχωρήσουμε στην κλήρωση! Υπενθυμίζουμε ότι το έπαθλο του διαγωνισμού, ένα iPad Air 2, επρόκειτο να κληρωθεί μεταξύ 20 αναγνωστών με 24μηνη συνδρομή. Μετά λοιπόν από μια “μικρή” καθυστέρηση, κάναμε την κλήρωση και έχουμε το όνομα του νικητή (δείτε παρακάτω). Να υπογραμμίσουμε εδώ ότι οι 24μηνες συνδρομές στο περιοδικό έχουν καταργηθεί και πλέον διαθέτουμε συνδρομές Advanced Access και Lifetime Access μόνο. Αυτή την περίοδο, μάλιστα, τις προσφέρουμε σε 12 ή σε 36 άτοκες δόσεις αντίστοιχα! Δείτε τι παίρνετε με κάθε μία από αυτές τις συνδρομές, καθώς και πώς μπορείτε να αποπληρώσετε τη δική σας σε άτοκες δόσεις.

Το έπαθλο του διαγωνισμού μας!

Σημείωση: Αν ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε συνδρομή Advanced Access εφάπαξ (όχι σε δόσεις), τότε συμμετέχετε αυτόματα σε διαγωνισμό για ένα Mac mini αξίας 1249 ευρώ. Το έπαθλο θα κληρωθεί μεταξύ 25 αναγνωστών με Advanced Access.

Μετά την κλήρωση που έγινε μεταξύ 20 αναγνωστών με 24μηνη συνδρομή, ο τυχερός που κερδίσει το iPad Air 2 είναι ο κος Νείλος Ψ. Ο νικητής θα ενημερωθεί μέσω email και του μεταφέρουμε κι από εδώ τα συγχαρητήριά μας!

Σας ευχαριστούμε όλες και όλους για τη συμμετοχή,
Η ομάδα του deltaHacker

3 Responses to “Ο τυχερός του διαγωνισμού για το iPad Air 2!”

 1. DeMaio | 17/11/2015 at 17:51

  Συγχαρητήρια στον τυχερό, που θα μπορεί πλέον να διαβάζει το περιοδικό και από το ipad! Εύχομαι να το ευχαριστηθείς φίλε.

  Συγχαρητήρια και στην ομάδα του delta hacker. Τέτοια δώρα δεν κληρώνονται εύκολα, *ιδιαίτερα* όταν οι συμμετοχές είναι μόνο 20. Take a look around….
  Μπράβο σας!

  • Nilos | 19/11/2015 at 16:29

   Ευχαριστω πολυ!! :) Απο οταν εκανα τη συνδρομη ειχα ενα feeling οτι θα κερδισω. Ειναι και ο τυχερος μου αριθμος! χεχε

 2. Nilos | 26/11/2015 at 23:13

  Το παρέλαβα την Παρασκευή (20/11) και είναι υπέροχο! Ευχαριστώ πολυ πολυ deltahacker!!! :) :)

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Σύνδεση

Αρχείο δημοσιεύσεων