Το προφίλ μας στο Google Plus
1

Υπάρχει ο απόλυτος fileserver;

Εύκολη η απάντηση στο ερώτημα: Όχι, δεν υπάρχει! Αν όμως γίνουμε λίγο πιο συγκεκριμένοι και συμφωνήσουμε για το περιβάλλον στο οποίο θα βρίσκεται και θα λειτουργεί ο fileserver, τότε έχουμε μια ελπίδα να φτιάξουμε κάτι που θα πλησιάζει το ιδανικό. Πάντως σας το λέμε από τώρα: Τέλεια λύση δεν υπάρχει, τουλάχιστον όχι χωρίς να ξοδευτούμε σε βαθμό που να χρειαζόμαστε έκτακτο εσωτερικό δανεισμό — μη σας πούμε κι εξωτερικό.

deltaHacker 018 (τεύχος Μαρτίου 2013) | Υπάρχει ο απόλυτος fileserver;

Μπορεί στο εξώφυλλο του τεύχους ο DTP Guy της Parabing Creations να δημιούργησε μια εντυπωσιακή, 100% καλλιτεχνική απεικόνιση του ιδανικού fileserver, εμείς ωστόσο δεν είμαστε διατεθειμένοι να κυνηγήσουμε το τρελό όνειρο της απόκτησης ενός ανάλογου μηχανήματος. Δεν σας κρύβουμε, ωστόσο, ότι την ίδια στιγμή το όλο θέμα είναι διαρκώς στο μυαλό μας και μας τριβελίζει. Στο παρόν άρθρο θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας μερικές σκέψεις, καθώς και να παρουσιάσουμε ορισμένες λύσεις για μια υποπερίπτωση του προβλήματος Απόλυτος Fileserver (TM). Και μιλάμε για υποπερίπτωση, αφού οι προτεινόμενες λύσεις αφορούν σε boxes που προορίζονται για οικιακή χρήση, άντε και για μια μικρή εταιρεία…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο deltaHacker 018 (τεύχος Μαρτίου 2013).

Όλες τις πληροφορίες για τις συνδρομές στο deltaHacker, το μοναδικό μηνιαίο περιοδικό με θεματολογία ethical hacking, δίκτυα, ασφάλεια, προγραμματισμό και ηλεκτρονικά, θα τις βρείτε εδώ ακριβώς.

Το περιοδικό deltaHacker δεν κυκλοφορεί στα περίπτερα, στους αναγνώστες του αποστέλλεται ταχυδρομικώς και οι παραγγελίες γίνονται αποκλειστικά online, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα.

Σημείωση: Οι συνδρομές μπορούν να ξεκινούν από όποιο τεύχος επιθυμείτε, αρκεί να υπάρχει σε stock.

One Response to “Υπάρχει ο απόλυτος fileserver;”

  1. tr3quart1sta | 31/03/2013 at 21:19

    περί Drobo https://plus.google.com/+ScottKelby/posts/RK3H2XSNvZe

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Σύνδεση

Αρχείο δημοσιεύσεων